Rieker
Rieker
62834-14 Blue
41,00
(49 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Rieker on kooltaan normaali 9180 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Beige, Sininen

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

53945-00

RiekerRieker on perustettu vuonna 1877, joten se on hyvin vanha kenkämerkki, joka vielä porskuttaa pinnalla. Riekerillä on oma filosofiansa, jonka mukaan he osaavat tarjota asiakkailleen parhaita tuotteita. Riekerin tehtaalla kaikki kengät testataan ennenkuin ne lähetetään eteenpäin, sillä valmistaja haluaa aina olla varma, että kenkä täyttää laatustandardit. Nämä Riekerin sandaalit ovat upeat kuumiin kesäpäiviin ja lämpimiin syysiltojen rientoihin.

Rieker AntistressRieker on kehittänyt oman jalkineteknologian, joka auttaa heitä nostamaan ja parantamaan kenkien tukevuutta, kestävyyttä ja joustavuutta. Rieker Antistress on täysin uniikki. Se auttaa valmistajia myös vastaamaan nopeasti maailman muotitrendeihin ja kaikki mitä Rieker myy, on tehty Riekerillä. Riekerin kengät eivät ole niin koristeellisia tai muodikkaita jalkineita, mutta kenkien mukavuus, toimivuus ja muut ominaisuudet sivuuttavat nämä seikat. Riekerin kengät on suunniteltu sinulle, joka haluat päivittäisen mukavuuden jaloillesi.

blueSandaali on upea ja siro kenkä, jossa on ruskea sisä- ja ulkopohja ja ulkoinen remmitys on sininen ja koristeltu yksinkertaisesti ja hillitysti kauniilla kirjailuilla ja helmillä. Solki yksityiskohtana antaa kengälle myös ilmettä.

HoitoPuhdista sandaalit kostealla rätillä ja anna kuivua luonnollisesti.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

A
Anita Raitanen

Viestit muilla kielillä

R
Ronja Leifsdotter
Kääntää
B
Betty König
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja

28457 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK