Blundstone

Asiakastiedot

Blundstone on kooltaan normaali 5048 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Irrotettava sisäpohjallinen

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

4 cm

Merkki:

Tuotenumero:

02469-00

Blundstone 500 Leather BrownBlundstone on valmistanut laadukkaita jalkineita jo vuodesta 1870 lähtien. Aluksi valmistus keskittyi työkenkiin ja kenkiin, jotka suojasivat jalkoja luonnon vaaroilta. Blundstonen bootsit ovat kestäviä ja erittäin mukavia kenkiä jalassa. Kengissä on korkea laatu ja ne ovat muodikkaita. Tyyliltään ne muistuttavat Chealsea-saappaita. Tyylikkyyttä lisää sen varsiosa, jossa on sivuissa resorit, jotka tekevät kengistä hyvin istuvat. Tämä on todella laadukas australialainen nahkakenkä. Blundstone 500 Leather Brown on merkin klassikkoja ja silti niin vaatimaton. Tässäkin, kuten monissa muissa Blundstonen kengissä, on huomioitu jalkojen turvallisuus kestävillä materiaaleilla. Kyseinen kenkä on merkin myydyin bootsi, se on yksinkertainen ja se menee kaikkien asusteiden kanssa, valitsitpa sitten farkut, hameen, housut tai shortsit. Tätä kenkää rakastetaan ympäri maailmaa. Kenkä ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan sen päällinen on erityisen laadukasta nahkaa ja siinä on käytetty XRD®-teknologiaa.

Näyttävät jokasään kengätBlundstone 500 Leather Brown on klassinen ympäri vuoden käytettävä kumipohjainen, mid-vartinen nahkabootsi. Bootseissa on pyöristetty kärki ja matala kanta. Sivuilla on koristeelliset saumat ja resorit. Kengässä on irrotettava pohjallinen, joten voit helposti vaihtaa sen uuteen tai pestä sen. Ergonomisesti muotoiltu pohja vähentää väsymyksen tunnetta jaloissa. Kengän varsiosa ja pohja on rakennettu yhteen, mikä tekee kengästä entistä kestävämmän ja jalkasi saa näin myös paremman istuvuuden kengässä. Kenkien ulkopohja on pitävää ja paksua kumia. Kengät on valmistettu kyllästetystä vedenpitävästä erittäin korkealaatuisesta nahkamateriaalista. Nahkaosa on suojattu öljyiltä, hapoilta ja muilta vaarallisilta aineilta. Nahkakenkien osalta on hyvä muistaa se asia, että ne muotoutuvat jalkaan vasta ajan kuluessa ja muuttuvat siis ajan saatossa entistä mukavemmiksi. Blundstone 500 bootsit ovat väriltään ruskeat. Yritys ottaa ympäristöystävällisyyden huomioon valmistusprosesseissaan.

Yksinkertaisilla bootseilla tyylikkyyttäTämä klassikkokenkä sopii kaikkiin vuodenaikoihin, jos ei ole aivan liian kylmää tai kuumaa. Kenkä on ulkonäöltään hiukan muita Blundstonen kenkiä urheilullisempi ja sopiikin sen vuoksi käytettäväksi hyvin farkkujen ja chinojen kanssa. Nämä kengät ovat muotia rakastavan naisen tai miehen kengät. Näitä kenkiä voit pitää niin illanistujaisissa kuin puutarhassakin.

Hoida nahkakenkiäsi säännöllisestiJotta kenkiesi laadukkuus säilyy, muista hoitaa niitä säännöllisesti niille tarkoitetuilla tuotteilla. Nykyään on tarjolla lukemattomia kenkienhoitotuotteita, joten löydät varmasti sieltä sinunkin kengillesi sopivat. Nahkakengät ovat siitä hyvät, että ne vain paranevat ajan myötä ja niistä tulee entistä tyylikkäämmän näköiset. Käytä kenkiin niille tarkoitettuja nahanhoitotuotteita, näin kengän pinta säilyy vettä ja likaa hylkivänä sekä kenkien käyttöikä pitenee. Voit myös putsata kenkiä pehmeällä harjalla, jonka jälkeen voit levittää niihin niille sopivia tuotteita, kuten vahaa.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

S
Sanna
M
Merja Koskinen

Viestit muilla kielillä

L
Lennart Ståhle
Kääntää
Näytä aikaisemmat kommentit
E
Elke Schlewitz Stangeland

Hej! Undrar om dom är skyddad mot spik?

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28117 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK