Vagabond
Vagabond
4203-801-27 Amina 27 Cognac
95
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Vagabond on kooltaan normaali 6278 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

56102-00

Vagabond Amina 27 CognacVagabond Amina -sarja on Vagabondin klassikko, sillä se on mukava, kestävä ja ajattoman tyylikäs. Sitä kaikkea myös tämä Amina 27 Congnac edustaa. Tämä naisten matalavarinen saapikas on sekä käytännöllinen, että kaunis. Se myös kestää aikaa sekä tyyliltään, että muuten kestävyydeltään. Materiaaleista ja muotoilusta ei ole tingitty tippaakaan, Näillä kelpaa kävellä niin töissä kuin kaupungilla vapaa-ajallakin.

Ruotsalainen VagabondVagabond perustettiin Ruotsissa vuonna 1973. Korkeat laatuvaatimukset itselleen asettanut Vagabond valmistaa tänä päivänä jopa kaksi miljoonaa kenkäparia vuodessa. Se on jatkuvasti ajanhermolla niin teknologian kuin muodinkin suhteen. Nykyään se on myös erittäin kiinnostunut kenkien kierrätettävyydestä.

Nahka on monintavoin hyvä materiaaliNahkakengät säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen, monestakin syystä. Ensinnäkin nahka on kestävä materiaali. Lisäksi se on toki tyylikäs. Amina 27 Cognac -kengät on valmistettu pehmeästä nahasta, joten ne ovat erittäin mukavat jalassa. Kengän varren molemmin puolin on joustavat tekstiiliosat helpottamassa kenkien pukemista ja riisumista. Sisäpohja on nahkaa, ulkopohja puolestaa kumia.

Kuinka hoidan kenkiä?Nahkakenkiin ei ihan kaikki lika tartu, mutta mikäli niihin tulee tahra, paras tapa puhdistaa ne on pyyhkiä kostealla liinalla. Tarvittaessa voi käyttää mietoa saippuaa. Kuivausrumpuun niitä ei voi laittaa, eivätkä ne muutenkaan kestä kuumia lämpötiloja. Kenkiä ei ole tarpeen käsitellä erityisillä hoitoaineilla tai rasvata. Vain jos pinta pääsee vaurioitumaan, kannattaa harkita suojausaineen käyttöä kengän suojaamiseksi ja kosteuden pitämiseksi ulkopuolella.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

I
Ida Engstrand
Kääntää
K
Kristina
Kääntää
C
Camilla Holmbäck
Kääntää
J
Julia, Footway

Hej!
Tyvärr inte :frowning:

Kääntää
0
Näytä lisää julkaisuja

28466 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK