Park West
Park West
40601 Suede/Dark Brown

Kenkä on valitettavasti loppuunmyyty

  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Park West 40601 Suede/Dark Brown

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea, Musta

Malli:

Suuri

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

2 cm

Varren korkeus:

11 cm

Varren leveys:

22 cm

Tuotenumero:

01714-00

Park West 40601 Dark BrownPark West 40601 Dark Brown on upea mokkanahasta valmistettu jodpuhr-kenkämalli. Jodpuhr-malliset kengät ovat muita kenkiä helpommin puettavat ja riisuttavat, tyylikkäästi muotoillut kengät. Park West 40601 –kengän mokkanahka tarjoaa tyylikkään, erityisen hienon ulkonäön sopien erinomaisesti useisiin eri tyyleihin. Kenkä valmistetaan yhdestä suuresta mokkanahan palasta, minkä ansiosta kengässä on vain vähän saumoja ja sen muotoilu on erittäin tyylikäs. Kengissä on joustava resori, kuten jodpuhr-kengissä kuuluukin. Jos sinulla on tarve riisua kengät pois jaloistasi useita kertoja päivässä, tämä on kenkämalli juuri sinulle. Resori nimittäin helpottaa kenkien pukemista ja riisumista. Park West 40601 Dark Brown kengissä on kumipohja, jossa on 2 cm korkuinen pieni kanta. Kuminen pohja tarjoaa mainion pidon myös liukkaille keleille. Kengissä on kaksi kiinnikettä, joista saat helposti kiinni sormillasi pukiessasi kenkiä jalkaasi. Mikäli haluat hankkia jalkaasi tyylikkäät ja yhtä lailla mukavat sekä helposti puettavat ja riisuttavat kengät, Park West 40601 Dark Brown on kenkämalli juuri sinulle.

Helposti puettava kenkämalli kestävästä mokkanahastaPark West 40601 Dark Brown on tyylikäs kenkämalli, joka valmistetaan lähes kokonaan mokkanahasta. Kenkä valmistetaan yhdestä suuresta mokkanahan palasta, minkä ansiosta kengässä on vain vähän saumoja ja se kestää käytössä pidempään. Mokkanahkainen olemus tarjoaa kengälle sametinpehmeän tuntemuksen ja ilmeen. Kengissä on joustava resori, kuten jodpuhr-kengissä kuuluukin. Resori helpottaa kenkien pukemista ja riisumista. Toinen puettavuutta ja riisuttavuutta helpottava tekijä ovat kiinnikkeet, joista saa helposti pidettyä kiinni kenkää jalkaan laitettaessa ja pois otettaessa. Kengässä on kuminen pohja, joka tarjoaa mainion pidon myös liukkaille keleille.

Tämä on malli jokaiselle nahkakenkää arvostavallePark West 40601 Dark Brown kengillä loihdit itsellesi upean tyylin helposti. Nämä kengät sopivat hyvin yhteen niin farkkujen, shortsien kuin leggingsienkin kanssa. Voit käyttää Park West 40601 –kenkiä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin ja yhdistää ne vapaasti haluamiesi asujen kanssa. Kenkien näppärä puettavuus ja riisuttavuus lisäävät käyttömukavuutta ja näistä kengistä tuleekin nopeasti suositut luottokumppanit. Mikäli pidät nahkakengistä, näitä mokkakenkiä tulet suorastaan palvomaan! Niin ihastuttavilta ne tuntuvat jaloissasi – tyylikkyydestä tinkimättä.

Hoida mokkanahkaa oikeaoppisestiErona tavalliseen nahkaan, mokkanahasta valmistetut kengät kannattaa puhdistaa kenkärasvan ja erilaisten kenkävoiteiden avulla. Mokkanahalle sopivan harjan avulla poistat kenkien pinnasta niihin mahdollisesti tarttuneen lian. Harjan tulee olla puhdas, eikä siinä saa olla muihin kenkiin käyetttyjen kenkävoiteiden tai muiden tuotteiden jäämiä, jotka voivat vahingoittaa kenkien mokkaista pintaa. Lian pois harjaaminen pidentää jalkineen käyttöikää. Mikäli kengän pintaan ilmestyy vaikeammin lähteviä tahroja, saat poistettua ne erityisellä mokkanahalle ja nupukille kehitellyllä pyyhekumilla. Jos taas kenkäsi likaantuvat usein kauttaaltaan ja sinun tulee puhdistaa niitä säännöllisesti, voit myös käyttää niiden puhdistamiseen erityisesti mokkanahalle kehiteltyä mokkashampoota.
Näytä Lisää.

Keskustelu

Kirjoita nimesi/lempinimesi, jotta tiedämme ketä olet =)
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28397 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×