Express
Ilmaiset palautukset!
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Dr Martens 2976 Chelsea
Sale
5600
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 2976 Chelsea

OVH182,00 €
161,00 € 107,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:03990-00
Tuotetyyppi:
Kengät
Kategoria:
chelsea boots,
shoes
Tuoteryhmä:
Bootsit
Osasto:
Miehet,
Naiset
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Nahka-
Materiaali sisempi:
Nahka
Kengänpohja:
Kumi
Korkokengän koron korkeus:
3,5 cm
Saappaiden korkeus:
14 cm
Saappaiden leveys:
26 cm

Dr Martens 2976 Chelsea

Dr Martens 2976 Chelsea Black

Dr Martens on tuotemerkki, joka tunnetaan laajalti ympäri maailman laadukkaista kengistään. Jokainen tuotemerkin tunnistava osaa yhdistää sen oitis kestävyyteen ja mukavuuteen, sekä upeaan tyylikkyyteen. Dr Martens kengät yhdistetään usein punk-musiikkiin ja työväenluokkaan, joista ne ovatkin saanett roimasti vaikutteita. Nämä kauniit ja reilusti vahvat kengät laajassa valikoimassaan ovat saaneet alkunsa, kun niiden kehittäjä Klaus Märten halusi parantaa armeijakenkiensä laatua ja tyyliä. Tämän syntytarinan seurausta on myöskin yksi upea tämän päivän kenkämalli, Dr Martens 2976 Chelsea Black. Tämä on malli, joka ei noudata Dr Martens kenkien perinteistä ulkonäköä, mutta pitää kuitenkin sisällään kaikki samat laatukriteerit, kuin muutkin tuotemerkin edeltäjät. Kenkien pyöristetty kärki ja kannan klassinen lenkki viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden. Dr Martens 2976 Chelsea Black eroaa klassikkokengistä sivujen resoreillaan, joilla on korvattu Dr Martens kengille ominainen pitkä nyöritys. Sivujen resorit mahdollistavat kenkien näppärän pukemisen ja riisumisen.

Räätälöityä istuvuutta jalkaasi mukautuvasta nahasta

Dr Martens on kenkämerkki, joka muuttuu mukavammaksi sitä mukaa, kun käytät sitä. Tämä johtuu siitä, että jalkine muotoutuu jalkasi mukaiseksi tarjoten jokaiselle käyttäjälleen räätälöidyn istuvuuden. Dr Martens kengät valmistetaan nahasta, joka tuntuu aluksi hieman jäykältä ja kovalta, mutta joka jonkin ajan kuluttua alkaa lopulta myötäillä jalkaa, tarjoten käyttäjälleen uskomatonta mukavuutta. Dr Martens 2976 Chelsea Black kengässä on kumipohja, joka on varustettu huippuunsa viedyllä Goodyear-tekniikalla. Pohjat tarjoavat kenkiin loputonta kestävyyttä antaen jalkojen samaan aikaan hengittää ja saada ilmastointinsa. Nahkamateriaalin ansiosta Chelsea on varustettu erittäin tyylikkäällä ja siistillä ilmeellä.

Tyylikkyyttä ja laatua sekä vapaa-aikaan että juhlaan

Dr Martens Chelsea on kenkämerkki, joka sopii täydellisesti jokaiselle uniikkia tyyliä kaipaavalle, joka arvostaa kengissään myös kestävyyttä ja hyvin puettua tyyliä. Vaikka Dr Martens kengät yhdistetäänkin usein punk-tyyliin, se on saanut ajan saatossa vaikutteita myös monista muista persoonallisista tyyleistä. Dr Martens Chelsea on kenkä, jota voit sen upean muotoilun ansiosta käyttää mainiosti niin tyylikkäiden farkkujen kuin rennompienkin housujen kanssa. Chelsea toimii myös yhdistettynä juhlavampaankin asuun, kuten esimerkiksi puvun kanssa käytettäväksi aina silloin, kun haluat saada asuusi ainutlaatuisen tyylikkään silauksen.

Hyvin hoidettuina pitkäikäiset kumppanit

Dr Martens kenkäsi voivat kestää miten pitkään tahansa, mikäli vain muistat hoitaa niitä asiaan kuuluvalla tavalla. Voit saada kauniin kiillon aikaiseksi puhdistamalla kenkäsi harjan ja liinan avulla sekä voitelemalla ne kenkärasvalla. Vielä paremman suojan tarjoat kengillesi käsittelemällä ne kyllästyssprayllä. Dr Martens kenkiin voidaan käyttää mainiosti muitakin nahalle sopivia kenkienhoitotuotteita. Hoitamalla kenkiäsi suojaat niitä muun muassa lialta, sateelta ja tiesuolalta. Kun jaksat hoitaa näitä kenkiä, saat käyttöösi luotettavat kumppanit, jotka tulevat palvelemaan sinua vielä pitkään!

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland