Superga
Superga
2750-Cotu Classic 901 white
55,00
(65 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Superga on kooltaan normaali 1190 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Valkoinen

Päällinen:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

07935-01

Superga 2750-Cotu Classic 901 WhiteItalia on tunnettu monista korkealaatuisista kenkämerkeistään. Yksi näistä ajattomista klassikoista on Superga. Tämä brändi valmistaa tyylikkäitä tennareita, jotka sopivat erinomaisesti monenlaisiin tyyleihin. Supergan erikoisuus on valmistaa vaaleita kenkiä, jotka näyttävät muodikkailta ja raikkailta. Kengät sopivat täydellisesti kevät- ja kesäsäähän, kun asusi tarvitsee piristystä talven jälkeen.

Canvaskenkä täynnä hyviä ominaisuuksiaKatsoessaan Superga 2750-Cotu Classic 901 White –tennareita on helppo ymmärtää, miksi ne ovat niin suositut. Ensinnäkin ne ovat matalat ja sen ansiosta myös erittäin mukavat jalassa. Toisekseen, ne on valmistettu lujasta canvasmateriaalista, joka säilyttää muotonsa kovassakin käytössä. Lisäksi kengän kanta on tuettu, mikä antaa lisää käyttömukavuutta ja tukea jalalle.

Yhdistä helposti haluamiisi väreihinValkoista väriä pidetään usein liian arkana valintana kenkiin, mutta tämä ei suinkaan pidä paikkaansa. Päinvastoin, valkoiset kengät näyttävät erityisen freeseiltä ja tyylikkäiltä! Lisäksi valkoinen on muotimielessä aikaa kestävä värivalinta, joka sopii hyvin yhteen sekä pastellinväristen vaatteiden että tummien sävyjen, kuten mustan tai laivastonsinisen kanssa. Tai ehkäpä pidät kirkkaanpunaisesta tai –vihreästä? Nekin nimittäin sopivat loistavasti yhteen näiden upeiden Superga-kenkien kanssa!

Pidä kangaskenkä puhtaanaKangaskenkää ei ole läheskään niin hankala huoltaa, kuin voisi luulla. Kaikki lähtee tässäkin kengässä oikean, canvas-materiaalille soveltuvan tuotteen valinnasta. Valkoisestakin kengästäkin saa tahrat pois hyvällä, kangaskengälle tarkoitetulla puhdistusaineella. Jätä kuitenkin nämä valkoiset upeudet kotiin silloin, kun keli on sateinen ja kurainen. Näin varmistat nauttivasi kengistäsi vielä pitkään!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

E
Emily
S
Satu
S
Sirkka-Liisa Vuorinen

28624 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK