Express
Ilmaiset palautukset!
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
Lekeberg Schwarz
DEAL
711
Rohde

Rohde | Lekeberg Schwarz

OVH59,00 €

51,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:53043-00
Osasto:
Miehet
Tuoteryhmä:
Sandaalit ja Tohvelit
Kategoria:
tossut
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Nahka-
Kengänpohja:
Kumi
Tuotetyyppi:
Kengät

Lekeberg Schwarz

Rohde 1552-90 Black

Rohde on yksi johtavista kenkävalmistajista Euroopassa ja tuotemerkki valmistaa jopa 20 000 uutta kenkää joka päivä. Yksi tuotemerkin suosituista kenkämalleista on Rohde 1552-90 Black. Tämä on aidosta nahasta valmistettu tohveli pelkistetyllä, tyylikkäällä ulkonäöllä. Jälleen yksi todiste siitä, kuinka Rohde valmistaa loistavasti jalkaan istuvia ja mukavia jalkineita, jotka ovat kaiken lisäksi myös kestävä ja pitkäikäinen hankinta.

Laadukasta, juuri sinulle muotoutuvaa nahkaa

Rohde -tohvelit on valmistettu kokonaan nahasta, mikä tekee niistä yhtä lailla niin tyylikkäät kuin laadukkaatkin. Rohde 1552-90 Black on siinä mielessä kiitollinen tohveli, että mitä enemmän niitä käytät, sitä paremmalta ne jalassasi tuntuvat. Tohveleiden huippulaadukas nahka nimittäin muotoutuu upeasti jalkasi mukaiseksi, mikä takaa jalallesi täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.

Tohvelit mukavaan arjen aherrukseen

Nämä Rohde –tohvelit ovat pääasiassa sisäkäyttöön suunnitellut. Voit käyttää niitä myös ulkona, mutta koska pohja on kuvioimatonta, ovat ne sopivammat sisäkäyttöön. Niiden kaunis musta nahka luo asuusi ajattoman loppusilauksen ja sopii yhteen kaiken väristen asujen kanssa. Näissä tohveleissa voit yksinkertaisesti olla mukavasti tyylikäs.

Hoitovinkkejä nahkaisille tohveleille

Salaisuus Rohde –sandaaliesi pitkäikäisyyteen on yksinkertainen – muista vain kyllästää ne ennen ensimmäistä käyttökertaa. Kyllästyssuihke muodostaa nahalle suojaavan pinnan, pitäen näin lian ja tahrat loitolla. Kyllästäminen on äärimmäisen tärkeää varsinkin, jos käytät sandaaleja ulkona missä ne saattavat kastua. Tohveleiden säännöllinen tuulettaminen pidentää niiden käyttöikää.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland