Express
Ilmaiset palautukset!
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
Dr Martens 1461 Z
1857
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 1461 Z

OVH164,00 €

159,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:03974-00
Tuotetyyppi:
Kengät
Kategoria:
shoes,
juhlakengät
Tuoteryhmä:
Matalat kengät
Osasto:
Miehet,
Naiset
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Nahka-
Kengänpohja:
Kumi

Dr Martens 1461 Z

Dr Martens 1461 Z Black

Dr Martens on valmistanut kovaa kulutusta kestäviä jalkineita jo 1950-luvulta lähtien. Ne ovatkin ehkä maailman tunnetuimmat kengät. Dr Martens valmisti aluksi kenkiä työkäyttöön, kunnes myöhemmin muotia ja persoonallisuutta etsivät nuoret löysivät ne. Dr Martens 1461 Z Black -malli osoittaa, että tuotannossa on ehdottoman tyylikkäitä kenkiä, piiruakaan laadusta tinkimättä.

Goodyear-tekniikka tarjoaa pitoa ja kestävyyttä

Kengät on valmistettu joustavasta nahasta, joka on aluksi melko jäykkää, mutta pehmenee ajan mittaan ja mukautuu jalkaasi. Kengässä on irrotettava sisäpohjallinen ja sen ulkopohja on kumia. Ulkopohjassa käytetään ns. Goodyear-tekniikkaa, joka tunnetaan autonrenkaiden valmistuksesta. Tekniikka takaa hyvän kestävyyden sekä ehdottoman hyvän pidon. Välipohja on tehty Airwave-tekniikalla, joka joustaa miellyttävästi kävellessä. Kengän pohjan reunassa on keltainen sauma ja varren nauhoitus on kahdeksanreikäinen.

Tyylikkyyttä jokaiseen asuusi

Voit käyttää näitä jalkineita yhtä hyvin niin tyylikkään puvun kanssa työssäsi kuin myös vapaa-ajalla vähemmän muodollisen asusi kanssa – itse asiassa nämä kengät voit yhdistää persoonallisen lookin aikaansaadaksesi asuun kuin asuun! Yhdistä kengät rentoon bomber-takkiin ja pillifarkkuihin tai pue päällesi kaunis mekko. Dr Martens -kengät takaavat tyylikkyytesi joka kerta ja ne sopivat käytettäviksi jopa vuoden ympäri.

Dr Martens -kenkien hoito-ohje

Kysy kaupasta Dr Martensin omaa tuotetta nimeltään "Wonder Balsam". Se on valmistettu käytettäväksi juuri Dr Martensin kengille. Käsittele uudet kenkäsi tällä aineella ja käytä ainetta säännöllisesti sen jälkeenkin, jotta kenkäsi kestävät ja näyttävät hyvältä pitkään. Jos kengän pinta likaantuu, pyyhi se puhtaaksi kostealla liinalla.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland