Express
Ilmaiset palautukset!
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Dr Martens 1460 VEGAN
Sale
2060
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 1460 VEGAN

OVH182,00 €
134,00 € 107,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:06691-00
Tuotetyyppi:
Kengät
Alaryhmä:
Nauhalliset saappaat
Tuoteryhmä:
Bootsit
Kategoria:
shoes,
Bootsit
Osasto:
Miehet,
Naiset
Toiminnallisuus:
Vegaani
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Synteettinen
Kengänpohja:
Kumi

Dr Martens 1460 VEGAN

Dr Martens 1460 Vegan Black

Dr Martens on eettisyydestään ja asenteestaan tunnettu merkki: siinä on ripaus menneiden aikojen punk-henkeä, mutta kuitenkin modernilla twistillä. Brändi on tehnyt vegaaniasiakkaille soveltuvan malliston, johon kuuluu klassisista malleista luodut versiot, joiden valmistuksessa ei käytetä lainkaan eläinkunnan tuotteita. Synteettisistä materiaaleista huolimatta kenkien laadusta ei ole tingitty. 1460 Vegan Black on nauhallinen, korkeavartinen ja vastuullisesti valmistettu saapas.

Ekologinen, laadukas vaihtoehto

Dr Martens 1460 Vegan -saappaiden kohdalla synteettinen materiaali tarkoittaa ekologisuutta. Luontoa ja eläinkuntaa kunnioittava ostaja voi luottaa, että hän saa hankittua laatua samalla tavalla kuin nahkakengänkin omistaja. 8-reikäinen nauhakiinnitys on tälle mallille ominainen. Patentoitu Air Wave –pohja on pitävää kumia. Keltainen tikkaus ja varren pieni lenkki ovat kunnianosoitus jo legendaariseksi muodostuneelle brändille.

Asennetta asuusi Dr Martenseilla

Vaikka Dr Martens 1460 Vegan -saappaiden tyyli on ihan omaa luokkaansa, ovat ne myös mukavat jalassa. Pohjan muotoilun ja materiaalin ansiosta askellus säilyy pehmeänä ja vakaana näissö kengissä. Tässä on kengät, jotka sopivat moneen vuodenaikaan ja käyttöön: ne tuovat tyttömäiseenkin lookiin ripauksen rock-asennetta. Varsikenkä on hyvä valinta useina vuorokaudenaikoina, sillä se suojaa ihanasti myös nilkkaa ja säärtä.

Ei turhaa stressiä kenkien hoidosta

Näiden kenkien vegaanimateriaali ei vaadi suurtakaan huolenpitoa osakseen. Aidolle nahalle suunnitellut tuotteet voit jättää huoletta kaupan hyllylle. Vesi on ainoa tarvitsemasi puhdistusaine silloin, kun kengät näyttävät puhdistusta tarvitsevan. Pinttyneisiin tahroihin voit käyttää apuna myös saippualiuosta.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland