Express
Ilmaiset palautukset!
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
6337
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 1460

OVH182,00 €

179,00 €

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:03968-00
Tuotetyyppi:
Kengät
Alaryhmä:
korkeat saappaat
Tuoteryhmä:
Bootsit
Kategoria:
Bootsit,
shoes
Osasto:
Miehet,
Naiset
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Nahka-
Materiaali sisempi:
Nahka
Kengänpohja:
Kumi
Saappaiden korkeus:
19 cm

Dr Martens 1460

Dr Martens 1460 Black

Haluatko satsata jalkoihisi hankkimalla ehdottoman tyylikkäät kengät, jotka tulevat ilahduttamaan sinua pitkään, vuodesta toiseen? Dr Martens valmistaa juuri tällaisia jalkineita, laadusta piiruakaan tinkimättä. Tämä suosittu kenkäyritys tunnetaan ympäri maailman upeista jalkineistaan, jotka vain paranevat käytössä. Tämä on ennen kaikkea muotoutuvan nahan ansiota. Dr Martens kenkien nahka tuntuu aluksi hieman jäykältä, mutta hyvästä syystä! Se nimittäin muotoutuu pikku hiljaa käyttäjänsä jalan mukaiseksi antaen juuri parhaimman, persoonallisen istuvuuden mukavuudesta tinkimättä. Dr Martens 1460 Black kenkämalli ei ole poikkeus. Se on yksi tuotemerkin klassisimmista kenkämalleista, joka on maustettu upein yksityiskohdin sekä Dr Martens kengille kehitellyin mahtavin ominaisuuksin.

Parasta tekniikkaa ja erinomaisia ominaisuuksia

Dr Martens valmistaa kenkänsä nahasta, joka kestää erinomaisesti rasvaa ja öljyä. Hoitamisen ja puhdistamisen avulla näihin kenkiin saa aikaiseksi upean kiillon. Dr Martens käyttää kenkiinsä ainoastaan laadukkaimpia materiaalivalintoja ja suunnittelee kenkien ominaisuudet erittäin kestäviksi. Nahka muotoutuu käytössä, mukautuen kenkien käyttäjän jalkoihin ja niille ominaisiin liikkeisiin. Tämä mahdollistaa kengän, jonka käyttömukavuus paranee sitä mukaa, mitä enemmän kenkää käytetään! Kenkien irrotettavat pohjalliset ovat pehmoiset ja parantavat mukavuutta entisestään. Välipohja puolestaan on varustettu patentoidulla Airwave-tekniikalla, joka tarjoaa mitä mukavimman askelluksen jokaisessa tilanteessa, jossa käytät kenkiä. Dr Martens 1460 Black kengän kumipohja on varustettu huippuunsa viedyllä Goodyear-tekniikalla. Pohjat tarjoavat kenkiin loputonta kestävyyttä antaen jalkojen samaan aikaan hengittää. Dr Martens 1460 Black on varustettu kahdeksanreikäisellä nauhoituksella. Pohjan ympärillä kulkee Dr Martens kengille ominaiset keltaiset saumat.

Coolia rouheutta lähes jokaiseen vuodenaikaan

Dr Martens 1460 Black on kenkämalli, joka sopii erinomaisesti niin naisille kuin miehillekin. Ne täydentävät niin lempifarkkusi kuin muutkin asusi. Tämä kenkä soveltuu mainiosti käytettäväksi lähes ympäri vuoden – miten käytännöllistä! Dr Martens tunnetaan kestävistä kengistään, jotka on varustettu coolilla ja rouhealla ulkonäöllä, olematta kuitenkaan tyyliltään liian karkeat. Tyylikäs, musta väri sekä upea nahka saavat Dr Martens 1460 Black kengät sopimaan jokaiseen tyyliin, asuun ja tilanteeseen.

Hoida huolella Dr Martens kenkiäsi

Oikealla hoidolla saat upeat Dr Martens kenkäsi säilyttämään kauniin ulkonäkönsä ja pitkäikäisen kestävyytensä. Poista kengän pintaan joutunut lika, tahrat ja tiesuola helposti kostean liinan tai sienen avulla. Voit myös voidella nahan, jotta se säilyttää upean pehmeytensä vastedeskin. Mikäli Dr Martens kenkäsi kastuvat, kuivaa niiden nahkainen pinta puhtaaksi, minkä jälkeen kenkien kannattaa antaa kuivua huolella huoneenlämmössä. Kenkiä ei saa sijoittaa kuivumaan lämmönlähteiden, kuten patterin läheisyyteen, sillä kuumuus voi vahingoittaa jalkineen nahkaa. Noudattaessasi näitä vinkkejä pääset todella yllättymään, kuinka monia vuosia tämä hankinta kestääkään – ja mikä parasta, niiden mukavuus vain lisääntyy käytössä!

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland