Pär on meidän  tuotepäälikkömme ja johtaa meidän tuoteosastoamme Footwayllä. Per rakastaa tuotekysymyksiä. 

 

Terve Pär! Onko teillä sivujen kaikki kengät omassa varastossa ?

Tietenkin, kaikki verkkokaupassa tarjoamamme kengät löytyvät varastomme hyllyiltä valmiina toimitettavaksi. Jos tuote loppuu varastoltamme poistuu tuote verkkokaupastamme. Meillä on oma varasto, joten voimme henkilökohtaisesti tehdä kaikkemme, jotta saisit tilaamasi kengät mahdollisimman helposti ja nopeasti. 

Haluamanituote tai koko on loppu. Tuleeko kyseistä mallia/kokoa lisää?

Jos tuotetta ei näy verkkokaupassa on tuote valitettavasti päässyt loppumaan varastosta. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen me@footway.fi. Ilmoita sähköpostissa mikä tuote sekä koko on kyseessä, niin koitamme tehdä kaikkemme että saisit unelmakenkäsi itsellesi. 

Vastaavatko kuvien värit todellisuutta?

Tarkistamme kuvat kuvauksen yhteydessä huolellisesti, jotta värit sekä yksityiskohdat olisivat mahdollisimman totuudenmukaisia. Näyttösi asetukset voivat hieman vaikuttaa väreihin. Jos vastaanottamasi kengät eivät mielestäsi vastaa todellisuutta tai et pidä väristä, voit aina palauttaa kengät meille maksutta. Me haluamme, että sinä olet tyytyväinen.

 Etsintiettyä Kenkää, mutta en onnistu löytämään sitä. Miten voin toimia?

Voit etsiä kenkiä kirjoittamalla hakusanan vasemmassa  yläkulmassa olevaan hakukenttään. Hakukenttä perustuu samaan teknologiaan kuinGoogle ja käy läpi koko tuotevalikoimamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia sähköpostiosoitteeseen me@footway.fi tai soittamalla numeroon 0800 100500, niin teemme parhaamme jotta löydämme haluamasi kengät.

Otamme mielellämme vastaan vinkkejä kengistä, joitahaluaisit valikoimaamme. Lähetä vinkkisi osoitteeseen me@footway.fi

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28222 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×