TILAAMINEN

LÖYDÄ PARI KENKÄVIIDAKOSTA

Valinta on vaikea, kun on paljon mistä valita. Ei vaan siksi, että meillä on niin paljon hienoja kenkämalleja, vaan myös siksi, että aina ei ole helppoa nähdä puita metsältä (niinhän se sanonta menee?) ;)

Tässä muutama vinkki valintasi helpottamiseen:

Käytä alla olevaa hakukenttää - sillä siisti!

Joka yö Footwayn robotti käy läpi meidän kotisivumme, tuotetekstit ja selosteet. Robotti lisää paljon hakusanoja, jotta sinun on helpompaa löytää kengät meidän kenkäviidakostamme. Tästä voit etsiä kenkiä tenniskengistä hääkenkiin. Kokeile! 

 

PS: Muista, että kaikki hakusanat, jopa Footwayn,  ovat joskus puutteellisia. Jos et löydä hakusanalla etsimääsi, ei se tarkoita etteikö kenkiä olisi olemassa. Usein se tarkoittaa sitä, että meidän robotin pitää skarpata. Ehkä tämä kategoriasuodatin helpottaa sinua löytämään etsimäsi? 

Kategorioi etsimäsi näillä liiloilla valikoilla

Voit valita useammasta valikosta, minkälaisia kenkiä etsit.  Jos valitset esimerkiksi yhden tai kaksi merkkiä, sivulla näkyy vain valitsemiesi merkkien kengät. Voit myös valikoida kengän tyypin, värin tai koon. Jos sinulla on enemmän eri vaihtoehtoja (esim musta ja vihreä), valitsemasi värit näyttävät vain kengät niissä väreissä. Se myös näyttää kengät, joissa on monta väriä, myös mustaa ja vihreää.

EN. PYSTY. HENGITTÄMÄÄN – LIIAN. MONTA. VAIHTOEHTOA – Tarvitsen apua!

Ota rauhallisesti. Hengitä syvään.  Kenkien ostaminen meiltä on hauskaa! Ja meistä on tosi mukavaa jos soitat tai lähetät meille sähköpostia, jotta saamme mahdollisuuden auttaa sinua. Lupaamme tehdä parhaamme ja löytää todella tyylikkäät, mukavat, käytännölliset ja edulliset kengät sinulle, riippuen tietenkin siitä mitä etsit. Kokeile !

0800 100500 (maksuton puhelu), tai
me@footway.fi

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

31236 Osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×