Shepherd
Shepherd
Magnus Asphalt
69
  • Tuote on varastossa ja voidaan lähettää välittömästi
  • Hintatakuu!
  • Maksuton toimitus ja palautus!
  • 180 päivän avokauppa!

Shepherd Magnus Asphalt

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Malli:

Pieni

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Tuotenumero:

02026-00

Shepherd Magnus Asphalt



Ruotsalainen Shepherd of Sweden on laadukkaista jalkineistaan tunnettu kenkämerkki, joka suosii kengissään villaa, joka on niissä hyvin keskeisessä osassa. Shepherd of Sweden valmistaa jalkineita, jotka ilahduttavat niin kodin lämmössä viihtyviä, luonnossa liikkuvia kuin trendititetoisiakin. Tämä vuonna 1982 perustettu tuotemerkki nimittäin valmistaa kenkiä ja tohveleita lampaannahasta ja varustaa niiden sisäpuolen pehmoisella lampaanvillalla. Päästyäsi kerran kokeilemaan Shepherd kenkiä tai –tohveleita, et halua enää luopua niistä, niin kerrassaan ihastuttavaa näiden jalkineiden pehmeys on. Shepherd Magnus Asphalt on klassisesti muotoiltu tohveli, joka peittää koko jalkaosan nousten aina ylös nilkkaan asti, ollen loistava valinta ennen kaikkea talvisia aamuja ja iltoja ajatellen, kun lattian pinta on viileä. Sisäpuoli on Shepherd kengille ominaisella tavalla varustettu lämpöisellä lampaanvillalla. Tohvelin asfaltinharmaa väri on lisäksi ehdottoman tyylikäs.

Ihastuttava istuvuus ja lampaanvillan antibakteeriset ominaisuudet



Shepherd Magnus Asphalt tarjoaa käyttäjänsä jalalle ihastuttavan istuvuuden, jonka mukavuus on suorastaan loputonta. Upottaessasi paljaat jalkasi näihin suloisen pehmoisella lampaanvillalla varustettuihin tohveleihin tunnet olosi ehdottoman ylelliseksi ja saatat halutakin viettää koko sateisen lauantaipäivän mukavasti näiden tohveleiden, teekupin ja viltin seurassa. Shepherd Magnus Asphalt on vähään tyytyväinen tohveli, jota ei tarvitse pestä. Luonnonmateriaali villa pitää nimittäin sisällään antibakteerisia ominaisuuksia puhdistaen itse itsensä ja imien kosteuden sisäänsä. Näin ollen et joudu koskaan tuntemaan oloasi hikiseksi tai epämukavaksi näissä aidolla villalla varustetuissa tohveleissa. Pelkkä tuulettaminen silloin tällöin riittää hyvin näille erinomaisen helppohoitoisille tohveleille.

Loputonta mukavuutta ympärivuotiseen käyttöön



Mikäpä olisikaan mukavampi tohveli kotona vietettäviin päiviin ja hetkiin, kuin tohveli joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden? Shepherd Magnus Asphalt on juuri tällainen kotijalkine. Aidosta lampaanvillasta valmistetusta sisuksestaan huolimatta tämä tohveli sopii käytettäväksi myös kesäisin, sillä villa kuljettaa mahdollisen kosteuden pois jaloistasi. Lisäksi tämä tohveli pelastaa talviset kylmät päiväsi loputtomalla lämmöllään ja mukavuudellaan. Voit nauttia olostasi näissä tohveleissa niin viettäessäsi aikaa perheesi kanssa kuin myös järjestäessäsi kotonasi vaikkapa kutsut tai juhlat. Näiden tohveleiden ilme on nimittäin uskomattoman tyylikäs ja niiden asfaltinharmaa väri sointuu hyvin yhteen myös juhlavampien asujen kanssa.

Uskomattoman helppohoitoiset tohvelit



Shepherd Magnus Asphalt ei vaadi kummempaa hoitoa osakseen, mikä tekeekin siitä ihanteellisen tohvelin. Tohvelit kannattaa kuitenkin tuulettaa aika ajoin. Mikäli tohveleiden pinnassa on likaa tai tahroja, ne voi helposti poistaa hellästi pyyhkien mietoon saippuaveteen kostutetulla liinalla. Nämä hoitotoimenpiteet riittävät Shepherd Magnus Asphalt tohvelille. Mikäli kuitenkin haluat raikastaa tohveleitasi enemmän niiden iän myötä, voit käyttää niiden villaiseen vuoreen lampaanvillalle sopivia hoitotuotteita, kuten lanoliinia. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä luonnonmateriaali villa puhdistaa itse itsensä.
Näytä Lisää.
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

28414 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×