Whyred kengät netistä

30 Osumaa

Whyred kengät – tyylipuhdasta muotia

Whyred on jokaisen muotitietoisen tuotemerkki, sillä brändin tyylipuhdas ja jännittävän erilainen tuotesuunnittelu on valloittanut lukuisia muodista kiinnostuneita naisia ja miehiä. Tämä ruotsalainen tuotemerkki perustettiin vuonna 1999 kolmen henkilön halusta luoda jotain uutta ja ennennäkemätöntä muodin saralla. Tuloksena oli kokoelma vaatteita, asusteita ja kenkiä, joissa yhdistyivät minimalistisuus, tyylikkyys ja puhtaat skandinaaviset linjat. Whyred on saavuttanut suuren kansainvälisen suosion muotimarkkinoilla ja on tunnettu ainutlaatuisesta tyylistään luoda tulevan hetken suuria muotihittejä. Innoituksekseen brändi kuvailee musiikin ja taiteet, mikä näkyy selkeästi tuotemerkin suunnittelemissa luomuksissa, kuten sen upeissa kengissä. Tutustu tyylipuhtaisiin Whyred kenkiin ja saat upean täydennyksen asukokonaisuuteesi.

Whyred kengät ja niiden monipuoliset sekä trendikkäät materiaalivalinnat

Hemmottele itseäsi kengillä, jotka ovat yhtä mukavat käyttää, kuin ne ovat katsellakin. Whyred tunnetaan tyylistään suunnitella muotia, joka antaa helposti vaikutelman yksinkertaisuudesta. Tosiasiassa upeiden mallien takana on lukuisia työtunteja ja innovatiivisia yksityiskohtia, jotka antavat brändin kengille sitä jotain, mitä monet muut merkit etsivät. Tuotemerkin kengissä yhdistyvät erilaiset materiaalit, kuten esimerkiksi korkealaatuinen nahka ja mokka, sekä upeat leikkaukset, jotka antavat kengille jännittävää persoonallisuutta. Tuotemerkin kenkiä löytyy useissa herkullisissa väreissä, kuten esimerkiksi trendikkään mustina ja harmaina, mutta myös pirteän punaisina, sinisinä ja okran värisinä. Suunnittelijat eivät ole myöskään unohtaneet kaksivärisiä malleja, sillä valikoimasta löytyy jännittäviä väriyhdistelmiä sinulle, joka haluat erottua joukosta. Kun näihin ominaisuuksiin lisätään vielä ripaus mieleenpainuvia yksityiskohtia, jotka antavat kengille tälle tuotemerkille ominaisen eksentrisen leiman, ovat ikimuistoiset kenkäsi valmiit.

Pukeudu persoonallisesti – valitse Whyred kengät

Skandinaavinen jalkinesuunnittelu on parhaimmillaan Whyredin suunnittelemissa naisten ja miesten kengissä, sillä kenkien tyylipuhtaat linjat ja älykkäät materiaalivalinnat sopivat erinomaisesti yhdisteltäviksi pohjoismaisen pukeutumisen kanssa. Tuotemerkin trendikkäät saapikkaat ovat edukseen muodikkaiden farkkujen ja aistikkaan paitapuseron kanssa, tai mikset sujauttaisi jalkaasi ihastuttavia korkeakorkoisia kenkiä suosikkimekkosi kanssa! Näpsäkät sandaalit sopivat kesäiseen shortsi- ja rantamekkomuotiin ja syksyn tullen voidaan siirtyä tyylikkäisiin nilkkureihin. Nilkkurit sopivat niin farkkujen kuin chinojenkin kanssa yhdisteltäviksi, sekä erilaisten neuleiden kanssa. Vai valitsetko jalkaasi asennetta omaavat Whyred sneakerit? Nauti vapaudesta toteuttaa itseäsi yhdistelemällä vaatteitasi tuotemerkin nilkkureiden, saapikkaiden, tennareiden ja kiilakorkokenkien kanssa, ja saat pukeutumiseesi uutta sähäkkyyttä vaivattomasti.

Säilytä Whyred kengät pitkään hoitamalla niitä

Uudet kengät ovat aina iloinen ja jännittävä hankinta, joiden kanssa voi kulua aikaa peilin edessä tovikin, sillä vaatteita on soviteltava ja asukokonaisuuksia rakennettava. Jotta uudet upeat Whyred kenkäsi säilyisivät mahdollisimman kauniina mahdollisimman pitkään, on niitä myös hoidettava oikein. Tähän kuuluu luonnollisesti lian ja kuran poistaminen, mutta tämän lisäksi erityisesti nahkaisia kenkiä kannattaa käsitellä nahanhoitotuotteilla, kuten esimerkiksi kenkäsuihkeilla ja vahoilla. Kenkävaha on erinomainen nahkakengän hoitamiseen, sillä vaha suojaa tehokkaasti kosteudelta ja lialta. Muistathan levittää vahan puhtaaseen kenkään puhtaalla liinalla tai sienellä pyörivin liikkein, jolloin vahaa tulee joka paikkaan.

Whyred kengät helposti ja nopeasti verkosta Footwayltä

Tutustu upeaan Whyred valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Mukava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sopivan mallin ja koon valinnassa tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimitus on maksuton, samoin myös palautus, ja jokainen tilaus tehdään 180 päivän kätevällä avokaupalla.
Ale
Whyred - Elea
209 €
279 €
Whyred
Elea
Info
Ale
Whyred - Marshall
246 €
289 €
Whyred
Marshall
Info
Ale
Whyred - Andrea
285 €
335 €
Whyred
Andrea
Info
Ale
Whyred - Alma
232 €
309 €
Whyred
Alma
Info
Ale
Whyred - Inia 14WA7009
202 €
269 €
Whyred
Inia 14WA7009
Info
Ale
Whyred - Peacock Soft Black
183 €
215 €
Whyred
Peacock Soft Black
Info
Ale
Whyred - Mercer Black
232 €
309 €
Whyred
Mercer Black
Info
Whyred - Fanny High Black
309 €
Whyred
Fanny High Black
Info
Ale
Whyred - Belgrave Black
310 €
365 €
Whyred
Belgrave Black
Info
Ale
Whyred - Ariele
304 €
405 €
Whyred
Ariele
Info
Ale
Whyred - Barx
152 €
179 €
Whyred
Barx
Info
Ale
Whyred - Alma
281 €
375 €
Whyred
Alma
Info
Ale
Whyred - Tulla
166 €
255 €
Whyred
Tulla
Info
Ale
Whyred - Bea
246 €
289 €
Whyred
Bea
Info
Ale
Whyred - Emeline
244 €
325 €
Whyred
Emeline
Info
Ale
Whyred - Olivie
217 €
289 €
Whyred
Olivie
Info
Ale
Whyred - Walma
217 €
289 €
Whyred
Walma
Info
Ale
Whyred - Göthberg
187 €
249 €
Whyred
Göthberg
Info
Ale
Whyred - Andrea
311 €
415 €
Whyred
Andrea
Info
Ale
Whyred - Thulin
159 €
245 €
Whyred
Thulin
Info
Ale
Whyred - Dana
175 €
269 €
Whyred
Dana
Info
Ale
Whyred - Lashya Black
217 €
289 €
Whyred
Lashya Black
Info
Ale
Whyred - Justina Black
220 €
259 €
Whyred
Justina Black
Info
Ale
Whyred - Emeline Black
188 €
289 €
Whyred
Emeline Black
Info
Ale
Whyred - Diannah Chocolate Brown 272
232 €
309 €
Whyred
Diannah Chocolate Brown 272
Info
Ale
Whyred - Diannah Black 090
232 €
309 €
Whyred
Diannah Black 090
Info
Ale
Whyred - Carine Silver 040
224 €
299 €
Whyred
Carine Silver 040
Info
Ale
Whyred - Calina Black 090
285 €
335 €
Whyred
Calina Black 090
Info
Ale
Whyred - Alma Black 090
268 €
315 €
Whyred
Alma Black 090
Info
Ale
Whyred - Aline Potato 159
232 €
309 €
Whyred
Aline Potato 159
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiWhyred
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×