Treksta kengät netistä

16 Osumaa

Treksta kengät vaativalle kulkijalle

Treksta kengät ovat vaativaankin ilmastoon soveltuvat ulkoilujalkineet, joiden erikoisteknologia pitää jalan kuivana ja lämpimänä säällä kuin säällä. Lisäksi jalkineet tuntuvat mukavilta käytössä, ja tehokas pito kengän pohjassa varmistaa turvallisen kävelyn myös liukkaalla kelillä.

Treksta pitää jalat lämpiminä

Treksta kengät syntyivät yli 25 vuotta sitten. Tuolloin kenkien isällä, D.C. Kwonilla oli yksi päämäärä: valmistaa lämpimiä, laadukkaita jalkineita, jotka soveltuvat vaativiinkin talviolosuhteisiin. Nämä korkeaa teknologiaa hyödyntävät kengät sisältävät useita ominaisuuksia, joiden avulla jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä ankarissakin olosuhteissa. Esimerkiksi ainutlaatuinen Gore-Tex materiaali takaa, että kenkä hengittää tehokkaasti, vaikka jalka on suojassa kylmältä ja märältä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus etenkin pienten lasten kohdalla: Treksta-talvijalkineet ovat täydelliset kaikenikäisten lumileikkeihin. NestFit-teknologia sen sijaan korostaa mukavuutta - teknologian ansiosta jalka istuu kengän sisällä tukevasti ja napakasti, luonnollisia muotojaan mukaillen. Mikä parasta, Trekstan käytännöllisestä mallistosta löydät kengät koko perheelle, iästä, säästä ja koosta riippumatta.

Ainutlaatuiset Treksta kengät

Treksta lasten kengät ovat jokaisen talven lumileikeistä innostuvan lapsen luottojalkine. Vettä hylkivä mutta hengittävä Gore Tex -pinta pitää pienet jalat lämpiminä voimakkaassakin lumipyryssä. Lisäksi lasten kengän sisäosan muokattu pohja varmistaa, että kasvuikäinen jalka on juuri sopivasti tuettuna vauhdikkaissakin leikeissä. Napakka varsi sen sijaan huolehtii siitä, että lumi pysyy poissa saappaan sisältä. Käytännölliset Treksta talvikengät löydät monipuolisesta mallistosta myös aikuisille. Kuten lasten kengät, aikuisten Trekstat suojelevat ankarilta talviolosuhteilta korkeaa teknologiaa hyödyntäen. Jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä, eivätkä ne rasitu pitkäaikaisenkaan käytön myötä. Mallistosta löydät varmasti mieleisesi, sillä tarjolla on useita eri tyylejä, värejä sekä varsien pituuksia. Trekstan käytännöllisyys sekä korkea laatu takaavat, että tämä tuotemerkki pysyy käytössä pitkään.

Hengittävät ja kestävät materiaalit

Treksta kengät tunnetaan kestävästä ulkomateriaalistaan, joka suojaa kaikenikäistä ja -kokoista jalkaa talven pyryiltä ja myrskyiltä. Treksta-jalkineiden huolto onkin verrattaen yksinkertaista: käytön jälkeen riittää useimmiten kevyt kuivaus, jotta ilma vaihtuu kengän sisällä. Mikäli jalkineesi kuitenkin syystä tai toisesta likaantuvat, voit pestä Trekstat kevyellä, hieman kostealla liinalla. Pesuaineena voit käyttää esimerkiksi hellävaraista saippuaa, joka on useimmissa tapauksissa tarpeeksi tehokas pyyhkäisemään kosteutta ja likaa hylkivän Gore Tex -kuidun pinnan. Irtonainen tai helposti irtoava lika kannattaa pestä pois aina käytön jälkeen, jotta vältyt suurempitöiseltä syväpesulta. Silti aikuisten ja lasten Trekstat kannattaa pestä kunnolla ainakin pari kertaa vuodessa, sillä perusteellinen puhdistus pidentää kengän kuin kengän käyttöikää.

Treksta kengät netistä Footwayltä

Osta Treksta kengät helposti Footwayltä! Löydät meiltä monipuolisen valikoiman, josta saat Treksta-jalkineet vaikka koko perheelle. Koska saat meiltä nopean, maksuttoman toimituksen sekä jopa 180 päivän ilmaisen palautusoikeuden, on Footwayllä shoppailu todella vaivatonta. Monipuolista valikoimaamme voit selata sivun yläkulmasta löytyvällä hakutoiminnolla. Ostokset voit tehdä kätevästi missä ja milloin haluat - verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden. Tilaa nyt laatukengät huippuedullisesti Footwayltä - tervetuloa kannattaville ostoksille!

Treksta - New Cobra II GTX High Black/Pink
59 €
Treksta
New Cobra II GTX High Black/Pink
Info
Treksta - New Cobra II GTX High Black/Grey
59 €
Treksta
New Cobra II GTX High Black/Grey
Info
Treksta - Phantom GTX Boa High Black/Grey
69 €
Treksta
Phantom GTX Boa High Black/Grey
Info
Treksta - Zeke GTX High Black/Grey
65 €
Treksta
Zeke GTX High Black/Grey
Info
Ale
Treksta - Viper Pro II GTX High Cherry
50 €
59 €
Treksta
Viper Pro II GTX High Cherry
Info
Ale
Treksta - Viper Pro II GTX High Charcoal
50 €
59 €
Treksta
Viper Pro II GTX High Charcoal
Info
Ale
Treksta - Cape Lace GTX Mid Black/pink
81 €
95 €
Treksta
Cape Lace GTX Mid Black/pink
Info
Treksta - New Cobra GTX Grey/purple
69 €
Treksta
New Cobra GTX Grey/purple
Info
Ale
Treksta - New Cobra GTX Black/red
59 €
69 €
Treksta
New Cobra GTX Black/red
Info
Treksta - New Cobra GTX Black/grey
69 €
Treksta
New Cobra GTX Black/grey
Info
Treksta - Cape Lace GTX Mid Black
95 €
Treksta
Cape Lace GTX Mid Black
Info
Ale
Treksta - Python Lace GTX Low
67 €
79 €
Treksta
Python Lace GTX Low
Info
Ale
Treksta - Cobra Velco GTX
84 €
99 €
Treksta
Cobra Velco GTX
Info
Ale
Treksta - Cobra Velco GTX
84 €
99 €
Treksta
Cobra Velco GTX
Info
Ale
Treksta - Vemdalen Mid GTX Black Black
110 €
129 €
Treksta
Vemdalen Mid GTX Black Black
Info
Ale
Treksta - Zapp GTX Black
64 €
85 €
Treksta
Zapp GTX Black
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiTreksta
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×