Tessa & Mimmi Clogs kengät netistä

5 Osumaa

Tessa & Mimmi Clogs kengät – Puukengät täynnä suloista hauskuutta

Haluatko liittyä muodikkaiden puukenkien käyttäjiin? Nämä kestävät kengät ovat tulleet taas ja tällä kertaa mitä upeimmissa kuoseissa ja väreissä! Tessa & Mimmi Clogs kengät ovat klassisten puukenkien perinteitä kunnioittavat jalkineet. Niiden ulkoasu on saanut pintaansa ajatonta tyylikkyyttä ja suloista hauskuutta. Näiden puukenkien visiona onkin kokonaan uusi design ja coolit kuvioinnit.

Ruotsalaiset Tessa & Mimmi Clogs kengät syntyivät ystävysten ideoinnista

Ruotsalaiset Tessa & Mimmi Clogs kengät saivat alkunsa kahden ystävyksen toimesta, jotka kokivat suurta intohimoa ruotsalaiseen muotiin, kulttuuriin ja ulkoiluun. Kun Tessa oli saanut puukengät menestymään esiteltyään ne amerikkalaisille markkinoille, kaverukset päättivät ajan olevan kypsä Tessa & Mimmi Clogs kenkien tuomiselle ruotsalaiseen muotimaailmaan. Nyt nämä ihanuudet ovat saatavilla myös Footwayn valikoimassa!

Tessa & Mimmi Clogs kengät saavat asuusi rentoa kesätunnelmaa

Tessa & Mimmi Clogs kengät henkivät rentoa tunnelmaa. Puukengät edustavat kesäelämää parhaimmillaan sekä rennon letkeitä päiviä puutarhassa. Ne sopivat mainiosti myös niin mekon kanssa kesäjuhliin kuin vaikkapa töihinkin arkista asua piristämään. Käyttötapoja on monia ja mihin tyyliin päätätkään Tessa & Mimmi Clogs kengät yhdistää, olet aina rennon tyylikäs!

Tessa & Mimmi Clogs kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa rennon hauska kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin kesäasuusi? Löydettyäsi Tessa & Mimmi Clogs kengät ihastut niihin ikihyviksi. Liity tyylikkäisiin puukenkien käyttäjiin hankkien Tessa & Mimmi Clogs kenkäsi meiltä Footwayltä! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Tessa & Mimmi Clogs - Mimmi Röd
38 €
59 €
Tessa & Mimmi Clogs
Mimmi Röd
Info
Ale
Tessa & Mimmi Clogs - Mimmi Brun
42 €
65 €
Tessa & Mimmi Clogs
Mimmi Brun
Info
Ale
Tessa & Mimmi Clogs - Mimmi Rosa
49 €
65 €
Tessa & Mimmi Clogs
Mimmi Rosa
Info
Ale
Tessa & Mimmi Clogs - Mimmi Vit
44 €
59 €
Tessa & Mimmi Clogs
Mimmi Vit
Info
Ale
Tessa & Mimmi Clogs - Mimmi Silver
42 €
65 €
Tessa & Mimmi Clogs
Mimmi Silver
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiTessa & Mimmi Clogs
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×