Stork Steps kengät netistä

9 Osumaa

Stork Steps kengät –Innovatiivista designia

Ihastuttavaa! Mahtavaa! Näissä kengissä on kaikki ainekset kestosuosikiksi vuodesta toiseen. Mikäli harkinnassasi on hankkia laadukkaat, pitkään käytössä kestävät ja ehdottoman innovatiivisiksi suunnitellut modernit kengät, Stork Steps on kenkämerkki juuri sinulle! Stork Steps kengät on viety aivan omiin ulottuvuuksiinsa. Nämä jalkineet panostavat uusimpien trendien lisäksi aivan omaan lookiinsa, jonka design takuulla huomataan!

Stork Steps kengät täynnä portugalilaista laatua ja mukavuutta

Portugalilainen Stork Steps valmistaa laadukkaita naisten kenkiä omalla, ainutlaatuisen huomattavalla tyylillään. Stork Steps kenkämallit nimittäin seuraavat viimeisimpiä trendejä, mutta niissä on myös aivan oma silauksensa innovatiivista muotoilua, josta ne tunnistaa! Tämän kenkäyrityksen tavoitteena on tehdä ihmisistä iloisia selkein värein sekä uniikein mallein – laadusta ja mukavuudesta tinkimättä.

Arkisen asusi yläilmoihin nostattavat Stork Steps kengät

Ihastuttavat Stork Steps korkokengät, bootsit tai saappaat nostavat arkisen asusi uusiin ulottuvuuksiin! Näissä kengissä tuot tyyliisi uutta ja uniikkia, sataprosenttisella tyylikkyydellä. Pukeudutpa sitten lempifarkkuihisi, kauniiseen hameeseen tai mekkoon, Stork Steps kengät täydentävät tyylisi innovatiivisella, modernilla tavalla, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Nahasta valmistettuja Stork Steps kenkiä suositellaan käsiteltävän nahalle sopivin hoitotuottein.

Stork Steps kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaa laadukkaan tyylikkyyden ja innovatiivisen muotoilun liitto? Stork Steps on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Stork Steps - Peggy
67 €
79 €
Stork Steps
Peggy
Info
Ale
Stork Steps - Pegasus
74 €
99 €
Stork Steps
Pegasus
Info
Ale
Stork Steps - Vip
71 €
95 €
Stork Steps
Vip
Info
Ale
Stork Steps - Frangipani
97 €
129 €
Stork Steps
Frangipani
Info
Ale
Stork Steps - Franz
116 €
155 €
Stork Steps
Franz
Info
Ale
Stork Steps - Franktic
89 €
119 €
Stork Steps
Franktic
Info
Ale
Stork Steps - Franchise
97 €
129 €
Stork Steps
Franchise
Info
Ale
Stork Steps - Event
72 €
85 €
Stork Steps
Event
Info
Ale
Stork Steps - Samuca
106 €
125 €
Stork Steps
Samuca
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiStork Steps
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×