Scarpa kengät netistä

18 Osumaa

Scarpa kengät aktiiviseen elämään

Scarpa kengät valmistetaan vankalla kokemuksella. Yritys onkin yksi maailman johtavista kiipeily- ja ulkoilukenkien tarjoajista. Heidän innovatiivinen otteensa ja rautainen ammattitaitonsa ovatkin näiden jalkineiden suloisen käyttömukavuuden ja -turvallisuuden takeena.

Scarpa on italialaista perinnettä

Scarpa perustettiin vuonna 1938 Italian pohjoisosassa Asolossa, Montebellunan alueella. Tämä seutu on tunnettu laadukkaista käsin valmistetuista jalkineistaan, ja merkin alkuperäinen ajatus olikin yhdistää paikallisten kengänvalmistajien voimat maailman parhaiden kenkien luomiseksi. Scarpa kengät saivat alkunsa, kun Luigi Parisotto alkoi opiskella kengäntekotaitoa 11-vuotiaana vuonna 1940 ja sai töitä Scarpalta. Myöhemmin hän osti yrityksen vuonna 1956 veljiensä kanssa ja kasvatti siitä perheyrityksen. He olivat ensimmäisiä, jotka huomasivat Italian nopeasti kehittyvän vuoristo- ja kiipeilykulttuurin herättämät tarpeet ja kehittivät harrastukseen sopivia jalkineita. Scarpan tunnusmerkkejä on alusta asti ollut kestävyys ja istuvuus. Kun Bostonissa asuva italialainen siirtolainen alkoi vuonna 1965 maahantuoda Scarpa jalkineita, brändistä tuli Asolon ensimmäinen valmistaja, joka myös toimitti kenkiä Amerikkaan. Yritys on yhä vankasti ankkuroitunut Italiaan ja kehittää innovaatioitaan ja maailmanlaajuista toimintaansa alkuperäiseltä Montebellunan alueelta käsin.

Scarpa kengät kiipeilyyn ja vaellukseen

Scarpalla on pitkät perinteet innovatiivisuudessa, ja vuosikymmenien varrella merkki onkin panostanut erilaisten aktiiviurheilijoiden jalkineiden kehittämiseen. 1970-luvulla Scarpa loi suositut Rally saappaat alppilasketteluun ja uraauurtavat muovisaappaat kiipeilijöille. Scarpa kiipeilykengät ovatkin olleet käytössä monilla kiipeilijöillä ja retkeilijöillä ympäri maailman - niin Himalajan lumisilla huipuilla kuin hyytävällä Etelänavalla. Scarpa vaelluskengät ovat myös alallaan täysin omaa luokkaansa, ja yritys on ollut suunnannäyttäjä näiden jalkineiden kehityksessä. Lisäksi esimerkiksi Italian, Yhdysvaltain, Ranskan, Espanjan ja muiden maiden armeijat ovat valinneet ne sotilailleen käytettäviksi äärimmäisissä olosuhteissa. Scarpa siis todellakin valmistaa jalkineita, jotka selviytyvät haastavimmistakin olosuhteista tarjoten käyttäjälleen lisävarmuutta suoritukseen. Jos siis tarvitset kengät, jotka sopeutuvat huippusuorituksiisi, niin tämä italialainen merkki saattaa olla vastaus tarpeisiisi.

Aktiiviurheilujalkineiden edistyksellisimmät ratkaisut

Scarpa kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista yli 70 vuoden ammattitaidolla. Scarpa on koko olemassaolonsa ajan sitoutunut tuottamaan parhaimpia mahdollisia jalkineita vaellukseen, patikointiin, kiipeilyyn ja lasketteluun. Yritys on intohimoinen urheilun, kenkien valmistuksen ja suorituskyvyn suhteen. Tämä edistyksellinen ajatusmaailma on johtanut Scarpan suunnittelijoita heidän matkallaan maailmanlaajuiseen menestykseen, ja heillä onkin ollut kunnia olla ensimmäisiä monien keksintöjen saralla. Scarpa muun muassa valmisti ensimmäiset Gore-Tex saappaat ja ensimmäiset muoviset telemark-hiihtoon soveltuvat monot. Tämän merkin kenkien joukosta voit löytää myös Vibram-kumipohjat, jotka ovat ehdottomasti parhaiten pitäviä maastosta riippumatta. Vibram on yksi maailman johtavista korkealaatuisten kumipohjien valmistajista, ja heidän tuotteensa tarjoavat niin mukavuutta rasituksesta riippumatta kuin turvallisuutta erilaisiin maastoihin.

Scarpa kengät netistä Footwayltä

Osta Scarpa kengät ja muut erinomaiset jalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, ja sekin on täysin ilmainen. Footway haluaa tarjota mahdollisimman helpon ja edullisen kenkien ostokokemuksen, joten meillä hinta-laatusuhde on todella korkea. Huomaat tämän selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tule tekemään mahtavia löytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

Scarpa - Veloce Wmn
95 €
Scarpa
Veloce Wmn
Info
Ale
Scarpa - Force Wmn
110 €
155 €
Scarpa
Force Wmn
Info
Ale
Scarpa - Force
110 €
155 €
Scarpa
Force
Info
Ale
Scarpa - Vapor V Wmn
116 €
129 €
Scarpa
Vapor V Wmn
Info
Ale
Scarpa - Instinct
116 €
165 €
Scarpa
Instinct
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan
161 €
175 €
Scarpa
Cosmopolitan
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan White Milk
179 €
219 €
Scarpa
Cosmopolitan White Milk
Info
Ale
Scarpa - Kinesis Pro GTX Ebony
407 €
435 €
Scarpa
Kinesis Pro GTX Ebony
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan Orange Rio
179 €
219 €
Scarpa
Cosmopolitan Orange Rio
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan Iris Milk
203 €
219 €
Scarpa
Cosmopolitan Iris Milk
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan White dalhia
153 €
215 €
Scarpa
Cosmopolitan White dalhia
Info
Ale
Scarpa - Visual Canvas Splash
152 €
165 €
Scarpa
Visual Canvas Splash
Info
Ale
Scarpa - Visual Canvas Lipgloss
116 €
165 €
Scarpa
Visual Canvas Lipgloss
Info
Ale
Scarpa - Mythos Pro GTX Wmn Ebony
404 €
429 €
Scarpa
Mythos Pro GTX Wmn Ebony
Info
Ale
Scarpa - Cosmopolitan Iris Rio
200 €
215 €
Scarpa
Cosmopolitan Iris Rio
Info
Ale
Scarpa - Kailash GTX Wmn Fog Taupe
280 €
299 €
Scarpa
Kailash GTX Wmn Fog Taupe
Info
Ale
Scarpa - Kailash GTX Taupe-Cigarr
247 €
299 €
Scarpa
Kailash GTX Taupe-Cigarr
Info
Ale
Scarpa - Kailash GTX Taupe
247 €
299 €
Scarpa
Kailash GTX Taupe
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiScarpa
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×