Rehab kengät netistä

12 Osumaa

Lähde ulos itsevarman uniikisti jalassasi Rehab kengät

Haluaisitko jalkaasi tennarit tai kengät, jotka ovat ehdottoman uniikisti muotoillut ja tyylikkäällä värimaailmalla varustetut? Rehab kengät sopivat jokaiseen vapaa-ajan tilanteeseen. Valikoimassa on omat taidonnäytteensä niin naisille kuin miehillekin. Nämä uskomattoman upeat jalkineet on valmistettu ainutlaatuisen luovalla tyylillä – kerrassaan uniikkia! Tyylistäsi riippumatta Rehab kengät yhdistyvät asuun kuin asuun, itsevarman kauniilla tavalla.

Jännittävät uuden ajan Rehab kengät

Rehab kenkien suunnittelussa painopiste on luovuudessa ja ainutlaatuisessa muotoilussa. Nämä ovat jännittävät uuden ajan kengät, joissa moderni muotoilu kohtaa tyylikkäiden sävyjen maailman. Lopputulos on omaa luokkaansa! Rehab-kenkävalikoimassa riittää valinnanvaraa niin värien kanssa leikittelevälle kuin hillityn yksivärisen ilmeen haluavallekin. Matala- ja korkeampivartiset kenkä- ja tennarimallit odottavat sinua valitsemaan omat tyyliniekkasi Footwayn valikoimasta!

Jokaiseen tilanteeseen sopivat Rehab kengät

Rehab sneakerit sopivat helposti ja näppärästi jokaiseen vapaa-ajan tilanteeseen ja tuotemerkiltä löytyy omat mallinsa niin naisille kuin miehillekin. Nämä uskomattoman upeat jalkineet on valmistettu erinomaisen luovalla tyylillä, jotta uniikki tyylisi olisi taattu. Tyylistäsi ja asuvalinnastasi riippumatta Rehab kengät yhdistyvät helposti asuihisi ja vieläpä itsevarman kauniilla tavalla. Löydä oma suosikkisi Footwayn valikoimasta jo tänään!

Rehab kengät verkossa Footwayllä

Rehab on kenkämerkki, joka ylittää kaikki odotuksesi mukavuudesta muodikkaaseen, uniikkiin ulkonäköön. Tässä on todella kenkä, joka on tyyliltään aivan omaa luokkaansa! Tilaa jo tänään nämä itsevarmalla asenteella maustetut, hillityn tyylikkäät kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Rehab - Raya Snake
103 €
159 €
Rehab
Raya Snake
Info
Ale
Rehab - Troyan
127 €
169 €
Rehab
Troyan
Info
Ale
Rehab - Raya Crack
127 €
169 €
Rehab
Raya Crack
Info
Ale
Rehab - Troyan W
127 €
169 €
Rehab
Troyan W
Info
Ale
Rehab - Troyan W
127 €
169 €
Rehab
Troyan W
Info
Ale
Rehab - Kunt Tattoo
152 €
179 €
Rehab
Kunt Tattoo
Info
Ale
Rehab - Thomas Croco
119 €
159 €
Rehab
Thomas Croco
Info
Ale
Rehab - Thomas Croco
119 €
159 €
Rehab
Thomas Croco
Info
Ale
Rehab - Troy
119 €
159 €
Rehab
Troy
Info
Ale
Rehab - Fabio
103 €
159 €
Rehab
Fabio
Info
Ale
Rehab - Fabio
119 €
159 €
Rehab
Fabio
Info
Ale
Rehab - Revolve 360
142 €
189 €
Rehab
Revolve 360
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiRehab
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×