Pepe Jeans kengät netistä

11 Osumaa

Tyylivarmat Pepe Jeans kengät

Vaikka Pepe Jeans tunnetaan etupäässä trendikkäistä farkuistaan, brändin jalkineet ovat tyylivarma lisäys kenen tahansa garderoobiin, etsit sitten kenkiä arkeen tai juhlaan. Pepe Jeansin trendikäs jalkinemallisto löytyy nyt Footwayn valikoimasta. Löydä omat Pepe Jeans kenkäsi jo tänään!

Pepe Jeans kenkien ja -merkin historia

Pepe Jeans aloitti farkkujen valmistuksen 70-luvun lontoolaisnuorisolle, joka halusi erottua vanhempiensa sukupolvesta. Farkkumuodin edelläkävijänä tunnettu Pepe Jeans on sittemmin laajentanut mallistoaan muille vaatetuksen aloille sekä jalkineisiin. Pepe Jeans kengät ovat trendivarmoja laadusta tinkimättä ja heidän laaja mallistonsa kattaa kaikki vuodenajat sekä tilaisuudet. Pepe Jeans on säilyttänyt vuosikymmenten saatossa asemansa trendien luojana ja monet muut brändit seuraavat edelleen heidän jalanjäljissään.

Pepe Jeans kengät - tyyli ja hoito-ohjeet

Pepe Jeansin staili on arkisen katu-uskottava, johon yhdistyy tarvittava ripaus särmää. Jos etsit arkeen luottokenkiä, joita on helppo pitää minkä asukokonaisuuden kanssa tahansa, Pepe Jeans sneakerit ja koko Pepe Jeans -mallisto on hyvä paikka aloittaa. Kenkien säännöllisellä käsittelyllä valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidennät kenkien käyttöikää.

Tilaa Pepe Jeans kengät helposti netistä Footwayltä

Pepe Jeans kenkien tilaaminen Footwayltä on helppoa ja vaivatonta. Tiedämme, että haluat sovittaa kenkiä rauhassa kotona, joten tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman pikaisen kuljetuksen ja ilmaisen postituksen sekä mahdollisen palautuksen. Täydennä kenkähyllyäsi Pepe Jeans kengillä jo tänään!
Ale
Pepe Jeans - Leyton
59 €
69 €
Pepe Jeans
Leyton
Info
Ale
Pepe Jeans - Prince
71 €
95 €
Pepe Jeans
Prince
Info
Ale
Pepe Jeans - Industry
72 €
85 €
Pepe Jeans
Industry
Info
Ale
Pepe Jeans - Barkin
106 €
125 €
Pepe Jeans
Barkin
Info
Ale
Pepe Jeans - Leyton
59 €
69 €
Pepe Jeans
Leyton
Info
Ale
Pepe Jeans - Russel
72 €
85 €
Pepe Jeans
Russel
Info
Ale
Pepe Jeans - Hackney
64 €
75 €
Pepe Jeans
Hackney
Info
Ale
Pepe Jeans - Navajo
55 €
85 €
Pepe Jeans
Navajo
Info
Ale
Pepe Jeans - Cotton Fabric Raffia Hi Wedge
49 €
75 €
Pepe Jeans
Cotton Fabric Raffia Hi Wedge
Info
Ale
Pepe Jeans - Leather Wooden Heel Tassel
71 €
109 €
Pepe Jeans
Leather Wooden Heel Tassel
Info
Ale
Pepe Jeans - Isa
67 €
89 €
Pepe Jeans
Isa
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiPepe Jeans
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×