Paraboot kengät netistä

8 Osumaa

Tyylitietoisen Paraboot kengät

Parabootin mallistosta löytyy huolella valmistettuja laatujalkineita elämän jokaiseen hetkeen. Ranskalainen Paraboot on suunnitellut jo sadan vuoden kokemuksella ajankohtaisia jalkineita tyylitietoiselle kaduntallaajalle. Paraboot kenkien korkealuokkaisen työnjäljen ansiosta ne kestävät niin arjen kovassa käytössä, kuin elämän merkkipäivinäkin vuodesta toiseen.

Paraboot kengät - merkin historia ja mallisto

Ranskalainen Paraboot on valmistanut tyylitietoisille miehille ja naisille jalkineita jo 1900-luvun alusta. Viime vuosisadan historian käännekohdat on koettu luotettavat Paraboot kengät jalassa, ja merkki on jalostunut vuosikymmenten saatossa aikaansa mukautuvaksi brändiksi. Parabootin laaja mallisto löytää inspiraationsa sekä historian klassisista jalkineista että nykymuodin tuulista. Footwayn valikoimasta löydät myös laajan Paraboot-malliston.

Paraboot kenkien monipuolisuus

Mallistonsa laajuuden lisäksi Paraboot jalkineet on toteutettu monipuolisesta valikoimasta materiaaleja sekä kuoseja. Paraboot-malliston punainen lanka on laadukas kädenjälki, johon nojaten merkki on onnistunut kulkemaan satavuotisen matkansa. Parabootin loaferit ovat lisänneet eleganttia rentoutta eurooppalaisten miesten askellukseen jo vuosikymmenien ajan, todistaen mallin ajattomuuden. Kenkien säännöllinen käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidentää kenkien käyttöikää entisestään.

Tilaa Paraboot kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Paraboot kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä haluamme sinun voivan sovittaa kenkiä rauhassa kotioloissa. Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman postituksen ja tarvittaessa palautuksen sekä pikaisen toimituksen.
Ale
Paraboot - Vignon-Cuir Patin
140 €
215 €
Paraboot
Vignon-Cuir Patin
Info
Ale
Paraboot - Envol-Opera Noire
116 €
179 €
Paraboot
Envol-Opera Noire
Info
Ale
Paraboot - Fontaine-Opera Noire
134 €
179 €
Paraboot
Fontaine-Opera Noire
Info
Ale
Paraboot - Source-Opera Noire
131 €
175 €
Paraboot
Source-Opera Noire
Info
Ale
Paraboot - Lavandou-Nature Miel
155 €
239 €
Paraboot
Lavandou-Nature Miel
Info
Ale
Paraboot - oscar
349 €
465 €
Paraboot
oscar
Info
Ale
Paraboot - Neptune
288 €
339 €
Paraboot
Neptune
Info
Ale
Paraboot - Malt
227 €
349 €
Paraboot
Malt
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiParaboot
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×