Olang kengät netistä

13 Osumaa

Tyylikkäät Olang kengät lapsille

Italialainen laatuvalmistaja Olang tunnetaan laajasta mallistostaan, josta löytyy kenkiä sekä lapsille että aikuisille. Olang tuo ajattoman tyylikkäitä, vuodesta vuoteen säilyviä jalkineita lastenkenkämarkkinoille. Monet mallit löytävät inspiraationsa klassisista aikuisten varsikengistä, lopputuloksena huikean tyylikkäät lastenkengät joiden vertaisia on vaikea löytää. Footwayltä voit tilata lapsillesi tyylikkäät, pitkäikäiset Olang kengät todella helposti.

Olang kenkien historia ja mallisto

Olang on valmistanut 90-luvulta lähtien koko perheelle leikinkestäviä, mutta samalla myös tyylikkäitä jalkineita. Olangin mallisto painottuu syys- ja talvijalkineisiin, mutta useat mallit soveltuvat hyvin täällä pohjoisessa ympärivuotiseen käyttöön. Olangin tunnetuimpia malleja ovat heidän varsikenkänsä, joita tehdään niin aikuisille kuin lapsillekin. Olang jalkineet edustavat ajatonta muotoilua, joka säilyttää tyylikkyytensä sesongista sesonkiin.

Olang kengät – tyyliä ja laatua

Olangin klassiset kengät soveltuvat niin arjen leikkeihin kuin koulujuhliin. Ajaton muotoilu takaa sen, että kengät säilyttävät ajankohtaisuutensa vuodesta toiseen. Olang jalkineet valmistetaan laadukkaista materiaaleista kestämään sesongista sesonkiin ja sisarukselta sisarukselle. Kenkien säännöllinen hoito valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentää jalkineiden käyttöikää ennestään ja säilyttää niiden ilmeen raikkaana.

Tilaa Olang kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppo tilata Olang kengät koko perheelle. Jalkineita voi sovittaa rauhassa kotona, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tarjoamme myös lyhyen toimitusajan sekä maksuttoman vaihto- sekä palautusoikeuden. Tilaa jo tänään perheellesi uudet Olang varsikengät!
Ale
Olang - Star Boot
50 €
59 €
Olang
Star Boot
Info
Ale
Olang - Star Boot
50 €
59 €
Olang
Star Boot
Info
Ale
Olang - Nizza Tex
161 €
189 €
Olang
Nizza Tex
Info
Ale
Olang - Sogno Tex
142 €
189 €
Olang
Sogno Tex
Info
Ale
Olang - Galles O
246 €
289 €
Olang
Galles O
Info
Ale
Olang - Sogno Te
169 €
199 €
Olang
Sogno Te
Info
Ale
Olang - Ziller Te
144 €
169 €
Olang
Ziller Te
Info
Ale
Olang - Stubai O
127 €
149 €
Olang
Stubai O
Info
Ale
Olang - Centauro Boot
200 €
235 €
Olang
Centauro Boot
Info
Ale
Olang - BMX Boot
60 €
71 €
Olang
BMX Boot
Info
Ale
Olang - Canadian Boot
71 €
83 €
Olang
Canadian Boot
Info
Ale
Olang - Magic Boot
62 €
83 €
Olang
Magic Boot
Info
Ale
Olang - Birba Boot
60 €
71 €
Olang
Birba Boot
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiOlang
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×