Monitor kengät netistä

15 Osumaa

Monitor kengät usean eri alan työtehtäviin

Monitor työkenkiä valmistetaan lukuisissa eri malleissa, aina tyylikkäästä tennarimallista upeisiin sandaaleihin ja tukeviin talvisaappaisiin. Tämä tarkoittaa, että Monitor pitää valikoimissaan jalkineita, jotka soveltuvat käytettäviksi erilaisissa työtehtävissä, useilla eri aloilla. Tämän ruotsalaisen tuotemerkin kengissä on useimmiten vahvistettu kärki ja jokainen malli valmistetaan sekä turvalliseksi että kestäväksi. Valitse omaan työhösi sopivat kengät jo tänään!

Turvalliset ja kestävät Monitor kengät

Monitor työkengät ja turvakengät tunnetaan erityisen laadukkaista, eri työtehtäviin suunnitelluista jalkineistaan, jotka suunnitellaan Ruotsissa lujalla ammattitaidolla. Monitor perustettiin vuonna 1907 ja alusta alkaen yritys on valmistanut ja myynyt työkenkiä eri aloille sopien. Monitor kengät ovat selvinneet useista tiukoista testeistä, joissa saadaan varmuus työkenkien turvallisuudesta ja kestävyydestä. Lisäksi Monitor työkenkien mukavuus tunnetaan laajalti eri aloilla.

Monitor kengät useille eri työaloille

Monitor työkenkiä valmistetaan useissa eri malleissa ja materiaaleissa moniin eri ammatteihin ja työtehtäviin sopien. Kenkämallista riippumatta jokainen Monitor jalkine on taatusti kestävä ja turvallinen laatujalkine. Ja mikä parasta, Monitor työkengät eivät vaadi erityistä hoitoa, vaan kestävät helposti sellaisinaan hyvin pitkään. Löydä juuri sinun työtehtäviisi sopivat työkengät meiltä Footwayltä ja liity tyytyväisiin Monitor-käyttäjiin.

Monitor kengät verkossa Footwayllä

Ovatko jalkasi yhä suojaamatta työtehtävissäsi? Tai ovatko vanhat työkenkäsi jo käyttöikänsä päässä? Mikäli vastasit kyllä, sinun on korkea aika tilata laadukkaat Monitor työkengät Footwayltä. Tilaa jo tänään nämä turvalliset ja kestävät jalkineet! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.
Ale
Monitor - Z9
84 €
129 €
Monitor
Z9
Info
Ale
Monitor - X6
67 €
89 €
Monitor
X6
Info
Ale
Monitor - RX3
94 €
125 €
Monitor
RX3
Info
Ale
Monitor - Poseidon
51 €
79 €
Monitor
Poseidon
Info
Ale
Monitor - Rocky
84 €
129 €
Monitor
Rocky
Info
Ale
Monitor - Street
68 €
105 €
Monitor
Street
Info
Ale
Monitor - Racing Gp
101 €
119 €
Monitor
Racing Gp
Info
Ale
Monitor - Hammer
76 €
89 €
Monitor
Hammer
Info
Ale
Monitor - Z8
89 €
105 €
Monitor
Z8
Info
Ale
Monitor - Spin
71 €
109 €
Monitor
Spin
Info
Ale
Monitor - Ride
82 €
109 €
Monitor
Ride
Info
Ale
Monitor - Grand prix
106 €
125 €
Monitor
Grand prix
Info
Ale
Monitor - RX2
94 €
125 €
Monitor
RX2
Info
Ale
Monitor - T7 Sympatex
90 €
139 €
Monitor
T7 Sympatex
Info
Ale
Monitor - X1
89 €
105 €
Monitor
X1
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiMonitor
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×