Lavoro kengät netistä

7 Osumaa

Lavoro kengät jalkojesi suojaksi

Lavoro työkengät suojaavat jalkojasi parhain mahdollisin keinoin. Ainutlaatuisilla materiaaleillaan, naulaanastumissuojallaan sekä aidolla portugalilaisella nahallaan ne tuovat jaloillesi ennennäkemättömän suojan, joka mahdollistaa turvallisen työnteon mahdollisista jalkoihin kohdistuvista riskeistä huolimatta. Erinomaisesti useisiin eri työnkuviin sopivia Lavoro työkenkiä on saatavilla Footwayn valikoimasta niin matalissa, varrellisissa kuin näppärissä lenkkarimalleissakin. Tarvitsetko kenties Lavoro saappaat, vai mikä malli suojaisi parhaiten sinun jalkojasi?

Lavoro kengät täynnä kehittynyttä portugalilaista tekniikkaa

Lavoro on todella tunnettu laajalti kehittyneistä tekniikoistaan, kuten Air pump -pohjallisesta sekä Thinsulatesta. Tämä portugalilainen yritys suosii aitoa, laadukasta nahkaa muiden portugalilaisten laatukenkien valmistajien tavoin. Ennennäkemättömät suojat varmistavat, että valitessasi Lavoro työkengät jalkasi ovat parhain mahdollisin keinoin suojattuina. Lavoro kengät valmistetaan vieläpä fiksusti kierrätysmateriaaleista, joten yritys on myös todella ympäristöystävällinen!

Lavoro kengät päivittäiseen käyttöön, vuosi toisensa jälkeen

Lavoro kengät on valmistettu viimeisen päälle fantastisesta laadusta. Lavoro kengät säilyttävät sekä muotonsa että istuvuutensa hyvin pitkään ja huolella. Lavoro työkenkiä voit nimittäin käyttää päivä toisensa perään, vuosi vuoden jälkeen ilman että ne tykkäisivät huonoa. Iskuja vaimentava, erityisen mukava pohjallinen sekä vahva, optimaalisen pidon tarjoava kumipohja varmistavat, että näissä työkengissä turvallisuutesi on taattu.

Lavoro kengät verkossa Footwayllä

Oletko suunnitellut hankkivasi laadukkaat, pitkän käyttöiän palvelevat työkengät? Tähän tarpeeseen vastaamaan on luotu portugalilaiset Lavoro kengät, jotka on kehitetty lujalla ammattitaidolla. Työkenkien tilaaminen onnistuu tänä päivänä Footwayn sivuilla kätevästi muutamalla klikkauksella, ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Lavoro - Articc
154 €
205 €
Lavoro
Articc
Info
Ale
Lavoro - Pacificc
109 €
145 €
Lavoro
Pacificc
Info
Ale
Lavoro - Icelandicc
244 €
325 €
Lavoro
Icelandicc
Info
Ale
Lavoro - Silver
116 €
155 €
Lavoro
Silver
Info
Ale
Lavoro - Miami
149 €
175 €
Lavoro
Miami
Info
Ale
Lavoro - Homestead
149 €
175 €
Lavoro
Homestead
Info
Ale
Lavoro - Mission
142 €
219 €
Lavoro
Mission
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiLavoro
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×