Gourmet kengät netistä

9 Osumaa

Gourmet kengät ovat nimensä veroisesti kerrassaan herkulliset

Gourmet on kenkämalli, joka toimii täydellisesti lähes jokaiseen vaatetyyliin. Kenkämerkki on uskomattoman herkullinen, eikä sille voisi löytyä osuvampaa nimeä! Lisäksi kengät ovat todella mukavat käyttää ja sopivat päivittäiseen käyttöön tuoden asuusi todella näyttävää asennetta. Tästä syystä uskomattoman upeat Gourmet kengät voivat olla kaikkien aikojen paras kenkävalintasi!

Gourmet kengät pitävät kiinni ainutlaatuisesta tyylistään

Gourmet on amerikkalais-italialainen tuotemerkki, jonka perusti Greg Lucci vuonna 2005. Yritys on alusta alkaen pitänyt kiinni ainutlaatuisesta tyylistään ja Gourmet kengät ovat saaneetkin suuren suosion, ollen tänä päivänä tunnetut ympäri maailman. Gourmet on tennari, joka on kestävillä materiaaleillaan, äärettömän modernilla muotoilullaan sekä muodikkuudellaan aivan omaa luokkaansa.

Gourmet kenkä vangitsee katseet niin vapaa-ajalla kuin juhlissakin

Gourmet kengät sopivat upeasti yhteen niin arkisen rentoon asuun kuin myös silloin, kun haluat pukeutua juhlavammin. Gourmet sneakerit ovat tennarit, jotka vangitsevat katseet missä ikinä liikutkin. Jotta kenkäsi pysyisivät mahdollisimman tyylikkäinä, katseita keräävinä ja kestävinä pitkään, niitä suositellaan hoidettavan niille sopivin kenkienhoitotuottein. Gourmet kenkiä suositellaan käytettävän mieluiten kuivalla kelillä.

Gourmet kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, trendikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Gourmet kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Gourmet kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Gourmet - The 35 LX
104 €
139 €
Gourmet
The 35 LX
Info
Ale
Gourmet - The 35 L
97 €
129 €
Gourmet
The 35 L
Info
Ale
Gourmet - Rossi AP
79 €
105 €
Gourmet
Rossi AP
Info
Ale
Gourmet - The 35 TX
84 €
129 €
Gourmet
The 35 TX
Info
Ale
Gourmet - Quadici LX
117 €
138 €
Gourmet
Quadici LX
Info
Ale
Gourmet - Quattro Skate SN
79 €
105 €
Gourmet
Quattro Skate SN
Info
Ale
Gourmet - The 35 LP
97 €
129 €
Gourmet
The 35 LP
Info
Ale
Gourmet - Dignan LX
116 €
154 €
Gourmet
Dignan LX
Info
Ale
Gourmet - The 21
116 €
155 €
Gourmet
The 21
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiGourmet
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×