Fiona McGuinness kengät netistä

11 Osumaa

Fiona McGuinness kengät jalassasi olet mukana viimeisimmässä muodissa

Oletko muotitietoinen ja pidät kovasti kengistä? Jos vastasit kyllä, Fiona McGuinness on ehdottomasti merkki sinulle! Tämä australialainen kenkämerkki on luotu urbaaneille naisille, jotka arvostavat ajan muotia sekä laadukkaita kenkiä, joiden valmistustavassa, materiaalivalinnoissa ja mukavuudessa ei ole säästelty. Fiona McGuinness kengät kutsuvat tutustumaan jo tänään, klikkaa siis kenkävalikoimaan ja ihastu!

Fiona McGuinness kengät lunastavat lupauksensa!

Menestyksekäs Fiona McGuinness perustettiin Australiassa muotoilija Rod Klaun toimesta. Yrityksen tavoitteena oli luoda markkinoille tyylikkäitä ja muodikkaita sekä ainutlaatuisen jännittäviä kenkämalleja, jotka olisivat samaan aikaan jalassa erityisen mukavia ja jotka sopisivat myös mainiosti päivittäiseen käyttöön. Tässä onnistuttiinkin erinomaisen hienosti! Yritys on nimittäin menestynyt ja saanut upeille kengilleen uskollisia käyttäjiä.

Laadukkaat ja kestävät Fiona McGuinness kengät

Fiona McGuinness kengät valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä, eurooppalaisesta nahasta. Kengät sopivat käytettäviksi yhtä hyvin niin mekon, hameiden kuin housujenkin kanssa ja niiden jännittävillä kuoseilla saat aikaan mitä upeampia asukokonaisuuksia! Harjaamalla kengät puhtaiksi sekä voitelemalla ne nahalle sopivalla hoitotuotteella pidennät kenkien elinikää entisestään pitäen ne samalla uskomattoman mukavina ja tyylikkäinä.

Fiona McGuinness kengät verkossa Footwayllä

Fiona McGuinness on kenkämerkki, joka täyttää kaikki odotuksesi mukavuudesta aina muodikkaaseen, persoonalliseen ulkonäköön! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta ja pääset jo pian kokeilemaan niitä. Tämä kaikki onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.
Ale
Fiona McGuinness - Wozz
119 €
159 €
Fiona McGuinness
Wozz
Info
Ale
Fiona McGuinness - Lamo
93 €
109 €
Fiona McGuinness
Lamo
Info
Ale
Fiona McGuinness - Fussle
98 €
115 €
Fiona McGuinness
Fussle
Info
Ale
Fiona McGuinness - Endorable
191 €
225 €
Fiona McGuinness
Endorable
Info
Ale
Fiona McGuinness - Ash
82 €
109 €
Fiona McGuinness
Ash
Info
Ale
Fiona McGuinness - Grade
71 €
95 €
Fiona McGuinness
Grade
Info
Ale
Fiona McGuinness - Foshan
86 €
115 €
Fiona McGuinness
Foshan
Info
Ale
Fiona McGuinness - Fite
68 €
105 €
Fiona McGuinness
Fite
Info
Ale
Fiona McGuinness - Engage
93 €
109 €
Fiona McGuinness
Engage
Info
Ale
Fiona McGuinness - Bold
82 €
109 €
Fiona McGuinness
Bold
Info
Ale
Fiona McGuinness - Aldo
79 €
105 €
Fiona McGuinness
Aldo
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiFiona McGuinness
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×