Desigual kengät netistä

5 Osumaa

Desigual kengät – väriä elämään

Desigual kengät – väriä elämään

Aurinkoinen ja värikäs Espanja tarjoaa jännittäviä designratkaisuja erityisesti muodissa, mikä on saanut katseet kääntymään myös Espanjan Barcelonaan, josta urbaani tuotemerkki nimeltä Desigual on lähtöisin. Desigual tunnetaan rohkeasta värienkäytöstään ja innovatiivisesta suunnittelustaan ja se näkyy kaikissa brändin tuotteissa aina vaatteista asusteisiin ja kenkiin.

Tunnistettavat ja upeat Desigual kengät

Alkujaan Sveitsistä kotoisin oleva Thomas Meyer perusti tuotemerkin vuonna 1984 tarkoituksenaan suunnitella ja valmistaa iloista ja hyväntuulista muotia naisille, miehille ja lapsille. Desigual tunnetaan juuri pirteistä väreistä, kauniista kuvioista ja kekseliäästä suunnittelusta: merkki on trendikkäillä tuotteillaan valloittanut lähes koko maailman. Footwayllä on upea valikoima Desigualin kauniita ja herkullisen värisiä kenkiä, jotka odottavat juuri sinua.

Pukeudu näyttävästi, hanki Desigual kengät Desigual kengät hankit kätevästi osoitteesta Footway.fi

Tartu tilaisuuteen piristää pukeutumistasi persoonallisilla kengillä, jotka on suunnitellut Espanjan auringosta kotoisin oleva jännittävä Desigual. Meiltä Footwayltä löydät monipuolisen valikoiman tuotemerkin kauniita ja värikkäitä kenkiä, joista löydät helposti tyyliisi sopivan mallin. Suosikkikenkäsi ovat klikkauksien päässä ja Footwayn nopea toimitus tuo kengät pian käyttöösi.
Desigual - Sacha 4 2000 Negro
165 €
Desigual
Sacha 4 2000 Negro
Info
Desigual - Panda 2000 Negro
125 €
Desigual
Panda 2000 Negro
Info
Ale
Desigual - Mas 3 2000 Negro
144 €
169 €
Desigual
Mas 3 2000 Negro
Info
Desigual - Magui 1 5106 Ibiza
75 €
Desigual
Magui 1 5106 Ibiza
Info
Desigual - Alba 2012 Cemento
155 €
Desigual
Alba 2012 Cemento
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiDesigual
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×