Cobra Golf kengät netistä

8 Osumaa

Cobra Golf kengät vievät kenttien kuninkaaksi

Golf on laji, jossa varusteet ovat kaikki kaikessa ja niiden täytyy sopia säälle kuin säälle. Urheilulajin mukavuuden kannalta on siis välttämätöntä, että myös varusteet ovat mukavat. Hyvät materiaalit pitävät vettä, kuten Cobra Golfin mahtavat golfkengät. Niissä käytetään EVA-pohjaa, joka takaa hyvän pidon.

Cobra Golf kenkien historiaa ja tunnettuja malleja

Kansainvälisesti tunnustettu ja johtava golfvarusteiden valmistaja Cobra Golf on toiminut vuodesta 1973. Thomas Crow perusti silloin pienen golfvarusteliikkeen, josta pian kasvoi ensimmäisen malliston myötä menestynyt tuotemerkki, jonka laaja valikoima on tänä päivänä yksi maailman kattavimmista. Tänään saamme nauttia Cobra Golfin ihanteellisista kengistä, joista ikoniseen rooliin ovat nousseet muun muassa HC Lux Le ja Sunny 2 WNS.

Cobra Golf kengät - hoito-ohjeet

Cobra Golfin hyvin istuvat kengät jalassasi voit nauttia täysin golfin pelaamisesta ja täydestä keskittymisestä. Ota rundien jälkeen pohjallinen irti ja anna kenkien hengittää: näin käyttöikä pitenee. Vedenkestävä päällinen ja synteettinen materiaali tekevät näistä golfkengistä parhaat.

Cobra Golf kengät online-kaupasta Footwayltä

Cobra Golfin jalkineilla golfin pelaamisen kokemus on entistäkin mukavampi ja voit keskittyä olennaiseen. Footwayllä haluamme, että asiakkaillamme on hauskaa kenkäostoksilla. Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja 180 päivän avoimen kaupan, jonka aikana voit palauttaa postikuluitta käyttämättömän ostoksesi, mikäli tuletkin toisiin ajatuksiin.
Ale
Cobra Golf - HC LUX LE
123 €
145 €
Cobra Golf
HC LUX LE
Info
Ale
Cobra Golf - HC LUX LE
109 €
145 €
Cobra Golf
HC LUX LE
Info
Ale
Cobra Golf - GOLF CAT 2 WN's
64 €
85 €
Cobra Golf
GOLF CAT 2 WN's
Info
Ale
Cobra Golf - GOLF CAT 2 WN's
72 €
85 €
Cobra Golf
GOLF CAT 2 WN's
Info
Ale
Cobra Golf - SUNNY 2 WNS
64 €
85 €
Cobra Golf
SUNNY 2 WNS
Info
Ale
Cobra Golf - FAAS TRAC WNS
101 €
119 €
Cobra Golf
FAAS TRAC WNS
Info
Ale
Cobra Golf - PG TALLULA WNS
89 €
119 €
Cobra Golf
PG TALLULA WNS
Info
Ale
Cobra Golf - PG ROMA
76 €
89 €
Cobra Golf
PG ROMA
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiCobra Golf
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×