Art Kids kengät netistä

7 Osumaa

Anna lapsesi viihtyä Art Kidsin kengissä

Art Kids haluaa olla lasten ystävä ja toteuttaa heidän unelmansa kenkien osalta. Art Kids luottaa perinteiden voimaan ja monen vuoden laadukkaaseen osaamiseen. Nämä asiat yritys haluaa mukauttaa nykypäivän haasteisiin pitäen silmällä vaihtuvia trendejä. Art Kids on kehittänyt uuden teknologian, joka mahdollistaa pohjan irrottamisen kengästä. Art Kids haluaa olla yllättävä, viihdyttävä ja jännittävä.

Art Kidsin kengät valmistuvat eettisiä arvoja silmällä pitäen

Art Kids on perustettu vuonna 1995. Yritys on osa La Rioja -ryhmää, jolla on yli 30 vuoden kokemus kenkien valmistuksesta. Yritys syntyi harkitusti hauskan ja yllättävän kutsumuksen kautta. Tänä päivänä Art Kids noudattaa hyvää liiketapaa, kansainvälistä lainsäädäntöä, perusoikeuksien toteutumista työntekijöilleen, terveysstandardeja työmailla, ympäristöystävällisiä periaatteita sekä sosiaalista vastuuta työntekijöidensä keskuudessa.

Art Kidsin kengät ovat hyvä valinta aktiiviselle lapselle

Kenkien ostaminen lapselle ei ole aina se kaikkein helpoin homma. Lapsen aktiivisen elämäntyylin vuoksi kenkien tulee olla kestäviä ja mukavia. Art Kidsin kengät ovat hyvä valinta lapselle, sillä ne ovat takuulla mukavat, kestävät ja todella tyylikkäät. Valikoimastamme lapsesi löytää varmasti mieluisat kengät, olipa sitten kyseessä talvinilkkurit tai makeat kesätennarit.

Footway – Art Kids kengät netistä

Perinteiden noudattaminen ja tietotaidon yhdistäminen nykypäivän haasteisiin aikaansaavat mukavat ja muodikkaat Art Kids –kengät, jotka saavat lapsesi haluamaan pihalle leikkimään kerta toisensa jälkeen. Tilaa Footwaylta Art Kids -kengät lapsellesi jo tänään. Footwaylla on maksuton toimitus ja palautus. 180 päivän avokaupan ansiosta lapsellasi on aikaa kokeilla kenkien sopivuutta kotona, kaikessa rauhassa.
Art Kids - A950 Chamonix Rioja
89 €
Art Kids
A950 Chamonix Rioja
Info
Ale
Art Kids - A950 Chamonix Black
76 €
89 €
Art Kids
A950 Chamonix Black
Info
Ale
Art Kids - A925 Moon Purple
55 €
65 €
Art Kids
A925 Moon Purple
Info
Art Kids - A925 Moon Cobalto
65 €
Art Kids
A925 Moon Cobalto
Info
Ale
Art Kids - A916 Moon Henna
101 €
119 €
Art Kids
A916 Moon Henna
Info
Ale
Art Kids - A654 Kio Brown
74 €
99 €
Art Kids
A654 Kio Brown
Info
Art Kids - A652 Kio Brown
89 €
Art Kids
A652 Kio Brown
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiArt Kids
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×