Allen Edmonds kengät netistä

12 Osumaa

Klassisia herrainkenkiä vuodesta 1922

Allen Edmonds on maailman taitavimpiaklassisten reunos- ja herrainkenkien valmistajia. Amerikkalaisen merkin juuretjuontavat aina vuoteen 1922 asti. Laatujalkineet valmistetaan käsinmonimutkaisessa valmistusprosessissa, jossa on yli 200 vaihetta. Näinvarmistetaan, että pieninkin yksityiskohta on täydellinen! Kengät onluonnollisesti valmistettu tarkkaan valikoidusta korkealaatuisesta nahkasta.

Kuinluodut viimeisteltyyn tyyliin

Erinomainen yksityiskohtien ja laaduntuntemus tekee Allen Edmonds -kengistä sekä tyylikkäitä että erittäin mukaviaja kestäviä. Reunoskengät säilyttävät arvonsa ja ovat ehdottomat suosikkisivielä vuosia eteenpäin. Allen Edmonds -jalkineet ovat kuin luodut viimeisteltyyntyyliin – klassisempaa valmistajaa, jolla on näin kattava valikoima, on vaikealöytää. Yritys valmistaa nykyään myös laadukkaita casual-kenkiä.

Kengät,joissa voi vanheta

Allen Edmonds -kenkien pohjallinen onvalmistettu korkista, aivan kuin Birkenstock-sandaaleissa, ja se tarjoaa jaloillesitukevan ja mukavan pohjan levätä – todella kestävän pohjan. Allen Edmonds -kenkiäei osteta vain siksi, että ne ovat tyylikkäät tai sopivat viikonlopun juhliin(vaikka onhan nämä täysin varteenotettavia syitä). Ne hankitaan klassisenlookin ja pitkäikäisyyden vuoksi. Kengät kestävät erinomaisesti kulutusta, jane on tehty kulkemaan mukanasi pitkään edellyttäen, että huollat niitä oikeinja usein. Hyvin huolletut Allen Edmonds -kengät säilyvät hyvänä vuosikymmeniä.

Pidähuolta Allen Edmonds -kengistäsi

Jotta kenkäsi säilyisivät hyvänämahdollisimman pitkään, täytyy niistä pitää huolta oikealla tavalla. Hanki hyväkenkäharja, kenkälusikka, kenkävoide, kenkärasva, setripuinen lepolesti,puhdistussieni ja kyllästespray. Ensimmäiseksi sinun tulee suojata kenkäsi kyllästesprayllaja odottaa kunnes aine on kuivunut. Voitele ne sen jälkeen kenkävoiteella. Kunolet käyttänyt kenkiä muutaman kerran, aloita niiden puhdistaminen harjaamalla,minkä jälkeen voit puhdistaa ne sienellä. Anna kenkien kuivua ja viimeistelekenkävoiteella. Kun et käytä Allen Edmonds -kenkiäsi, aseta niihin setripuisetlepolestit – ne imevät kosteutta ja pitävät kenkäsi raikkaina pitkään. Äläkäunohda, että mikäli päätät hankkia Allen Edmonds -kengät, pääset mukaanarvostettuun seuraan: Ronald Reagan, Bill Clinton, sekä monet muut presidentitja hyvinpukeutuvat ja vaikutusvaltaiset miehet ovat pitäneet jaloissaan AllenEdmonds -kenkiä. Toivomme, että löydät uudet herrainkenkäsi täältä!

Allen Edmonds - Park Avenue Dark Brown Calf
425 €
Allen Edmonds
Park Avenue Dark Brown Calf
Info
Ale
Allen Edmonds - McTavish Black
302 €
355 €
Allen Edmonds
McTavish Black
Info
Ale
Allen Edmonds - Malver Brown
361 €
425 €
Allen Edmonds
Malver Brown
Info
Ale
Allen Edmonds - Malver Brouge Suede
361 €
425 €
Allen Edmonds
Malver Brouge Suede
Info
Allen Edmonds - MacNeil Black
425 €
Allen Edmonds
MacNeil Black
Info
Allen Edmonds - Dalton Walnut Calf
445 €
Allen Edmonds
Dalton Walnut Calf
Info
Ale
Allen Edmonds - Bayfield Black
319 €
425 €
Allen Edmonds
Bayfield Black
Info
Allen Edmonds - Mcallister Dark Chilli
419 €
Allen Edmonds
Mcallister Dark Chilli
Info
Allen Edmonds - McAllister Black
425 €
Allen Edmonds
McAllister Black
Info
Allen Edmonds - Strand Dark Brown
419 €
Allen Edmonds
Strand Dark Brown
Info
Allen Edmonds - Park Avenue Black
425 €
Allen Edmonds
Park Avenue Black
Info
Ale
Allen Edmonds - Strand Walnut
361 €
425 €
Allen Edmonds
Strand Walnut
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Osasto
MerkkiAllen Edmonds
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×