A Nordin kengät netistä

20 Osumaa

A Nordin on ruotsalainen yritys,joka suunnittelee ja valmistaa kenkiä skandinaavisen muotoiluperinteen mukaan,mutta jännittävällä tvistillä. Inspiraatio tulee aiemmasta tyylihistoriasta,arkkitehtuurista ja klassisesta käsityöstä. Tyylikäs muotoilu ja huolellatehdyt yksityiskohdat ovat merkittäviä niiden muotoilulle.

Luonnonmateriaalista Ruotsista

Kaikissa malleissa onluonnonmateriaalia lähimpänä jalkaa, jotta ne tuntuisivat mahdollisimmanhyviltä. Puukenkämalleissa on ergonomisesti muotoillut, joustavastapolyuretaanista valmistetut pohjalliset, joiden ansiosta kengillä on erittäinmukava kävellä. A Nordinin kokoelmat valmistetaan käsityönä Ruotsissa.

Äiti ja tytär ohjaksissa

Yritys perustettiin vuonna 2008 jasitä johtaa nykyään äiti ja tytär, Ann-Louise ja Lina Nordin. Kun Ann-Louiseopiskeli korkeakoulussa Göteborgissa muotoilua ja taideteollisuutta, hän alkoiodottaa tytärtään Linaa, joka sitten varttui luovuuden ja muotoilunympäröimänä. Lina Nordin opiskeli vaatesuunnittelua Istituto Marangoni -koulussaLontoossa ja Milanossa vuoteen 2012 asti, kun hän valmistui. Nykyään hän onmuotoilija A Nordinilla. Linan kotiinpaluu ja tulo yritykseen muuttivatpainopistettä hiukan - pelkistä klassisista puukengistä laajempaanmuotisuuntaukseen. Tänä päivänä he tarjoavat erillisiä kokoelmia, joille ontunnusomaista minimalismi ja herkulliset yksityiskohdat. Klassisten puukenkienlisäksi A. Nordin valmistaa myös vaatteita, laukkuja ja asusteita. Vuonna 2013äiti Ann-Louise ja tytär Lina kertoivat, että ajatus oli suunnitella ja tarjotakaksi kokonaista mallistoa sesonkia kohti.

Suositut puukengät

Footwayltä löydät useita A. Nordin-malleja ja suosituimmat ovat - ei täysin odottamatta - puukengät, jotkatekivät yrityksestä tunnetun. PomPom-mallit ovat suosituimpia, mutta on myösjuhlakenkiä upeilla koroilla, ja ihanat puukenkien ja nilkureitten yhdistelmä,ja sandaaleitten ja nilkkureitten yhdistelmä. A. Nordin tarjoaa klassistaskandinaavista muotoilua voimakkailla yksityiskohdilla, täydellisetpelkistettyyn, hillittyyn tyyliin - mutta myös hieman räväkkäämpään jaräikeämpään asuun, täydelliset silloin, jos haluat hillitä tyyliäsi.

Kauniit yksityiskohdat

Jos etsit moderneja, kauniita jaerittäin rentoja kenkiä, on A. Nordin oikea merkki. Merkki vangitsee monella tapaatyypillisen ja varautuneen skandinaavisen ilmeen ja muotoilun. Se saavutetaanpienillä keinoilla, yksityiskohdilla, jotka kiinnittävät huomion, mutta eivätvie huomiota kokonaisuudelta. Kuten puukenkien kauniit kukkakoristeet taityylikkäät soljet sandaaleissa, yksinkertainen nauhoitus nilkkureissa ja paljonmuuta.
Syleile Skandinaviaa, yksinkertaista, eleganttia ja tyylikästä. SelaileFootwayn sivuja ja löydä sinun suosikkisi A. Nordinilta - kirjoita myösarvostelu, mitä mieltä olet kengistä, niin tulemme todella iloisiksi!

Ale
A Nordin - Vera Mini
114 €
175 €
A Nordin
Vera Mini
Info
Ale
A Nordin - Lucy Black
118 €
139 €
A Nordin
Lucy Black
Info
Ale
A Nordin - Knyta
89 €
105 €
A Nordin
Knyta
Info
Ale
A Nordin - Vera Mini
149 €
175 €
A Nordin
Vera Mini
Info
Ale
A Nordin - Vera
152 €
179 €
A Nordin
Vera
Info
Ale
A Nordin - Cork Ballerina
152 €
179 €
A Nordin
Cork Ballerina
Info
Ale
A Nordin - Pom Pom
49 €
75 €
A Nordin
Pom Pom
Info
Ale
A Nordin - Play
56 €
75 €
A Nordin
Play
Info
Ale
A Nordin - Sienna Beige/Beige
86 €
115 €
A Nordin
Sienna Beige/Beige
Info
Ale
A Nordin - Cork Amy Sand
116 €
155 €
A Nordin
Cork Amy Sand
Info
Ale
A Nordin - Charla Light Brown
142 €
189 €
A Nordin
Charla Light Brown
Info
Ale
A Nordin - Charla Brown
157 €
209 €
A Nordin
Charla Brown
Info
Ale
A Nordin - Kate with metal Suede
152 €
179 €
A Nordin
Kate with metal Suede
Info
Ale
A Nordin - Play Silver Lack
52 €
69 €
A Nordin
Play Silver Lack
Info
Ale
A Nordin - Play Röd Lack
52 €
69 €
A Nordin
Play Röd Lack
Info
Ale
A Nordin - Cork Amy Grey
87 €
165 €
A Nordin
Cork Amy Grey
Info
Ale
A Nordin - Vera Mini Pink
149 €
175 €
A Nordin
Vera Mini Pink
Info
Ale
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
64 €
75 €
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Rosa Nub.
Info
Ale
A Nordin - Pom Pom Barn Mod Yellow
49 €
75 €
A Nordin
Pom Pom Barn Mod Yellow
Info
Ale
A Nordin - Fly Svart/Vit rand Skinn
45 €
69 €
A Nordin
Fly Svart/Vit rand Skinn
Info
×

Valitse koko joka sopii sinulle!

×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
MerkkiA Nordin
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×