Express
Ilmaiset palautukset!
29749 Black
29749 Black
29749 Black
29749 Black
29749 Black
29749 Black
29749 Black
29749 Black
10
Xti

Xti | 29749 Black

OVH50,00 €

45,00 €

Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa.

Tuotetta löytyy varastosta! Lähetetään 24 tunnin sisällä
Pikatoimitus!
Ilmaiset palautukset! 365 päivää
Suomen Varmakauppa
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Posti

Tuotetiedot

Tuotenumero:50279-01
Osasto:
Naiset
Tuoteryhmä:
Korkokengät
Kategoria:
matalat korot
Väri-:
Musta
Ulompi materiaali:
Synteettinen
Kengänpohja:
Synteettinen
Korkokengän koron korkeus:
11,5 cm
Tuotetyyppi:
Kengät

29749 Black

Xti 29749 Black

Espanjalainen kenkämerkki Xti on vielä aika uusi tulokas kenkämaailmassa, mutta siitä huolimatta ennättänyt löytämään tiensä kauniita kenkiä rakastavien, muotia seuraavien ihmisten sydämiin. Muotitietoiset espanjalaiset suunnittelevat kengät Espanjassa alan trendejä seuraten ja uusia ideoita käyttäen. Xti:n valikoimiin kuuluvat niin saapikkaat kuin avokkaatkin ja kenkiä löytyy naisten lisäksi myös miehille ja lapsille. Värivalikoima seuraa trendejä ja löydätkin helposti Xti:n valikoimista uusimpien vaatteidesi kanssa yhteensopivan kenkäparin. Naisten korkeakorkoinen Xti 29749 Black –kenkä on tuotemerkin valmistama, lukuisiin asuihin helposti yhdistyvä kaunotar, joka kerää takuulla katseet!

Kunnon korot, mukava Plateau-malli

Nämä Xti:n plateau-sandaletit ovat 11 cm:n koroillaan todelliset katseenvangitsijat. Plateau-pohjan ansiosta kenkä ei kuitenkaan tunnu jalassa niin korkealta. Kengän synteettinen päällysmateriaali on mustaa mokkajäljitelmää ja plateau-pohja sekä korko ovat myös kauttaaltaan mustia. Kantapään taakse tulevaa remmiä voit säätää kiinnityssoljen avulla. Kengän muoto on leikattu todella kauniisti, jättäen kauniit varpaasi näkyviin. Jalkapöydän päällä on kaunis, siro v-leikkaus.

Upea plateau-kenkä illan juhliin

Näissä Xti:n upeissa plateau-kengissä olet suorastaan ihastuttava näky illan juhlissa! Pue yllesi vaikkapa leveälahkeiset housut tai housupuku sekä suuret roikkuvat korut ja kruunaa kokonaisuus näillä uljailla Xti:n korollisilla kengillä. Kiharra hieman hiuksiasi ja laita kasvoillesi tummaa meikkiä – olethan illan ehdoton kuningatar!

Hoida oikein upeita korkokenkiäsi

Ennen kenkien ensimmäistä käyttökertaa käsittele niiden ulkopinta synteettiselle materiaalille sopivalla hoitotuotteella. Käyttökertojen jälkeen poista mahdollinen irtolika pehmeällä harjalla sekä pyyhi tahrat miedolla pesuainevedellä kostutetulla liinalla. Toista hoitotuotteen käyttö säännöllisin väliajoin.

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Suomen VarmakauppaVisaMastercardKlarnaPayPalPosti
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-FI@footway.com - 0800 100 500
Finland